Danes je blagajna odprta od 15:00 do 20:45 (odpre se čez 02:11).
V Kavarni se igramo

V Kavarni se igramo

Ob sobotah v programu Prvič v kino po filmu v Kavarni ustvarjalna igra z animatorkami iz Združenja Sezam in Družinskega centra Mala ulica.

Igra ob filmskem programu Pripovedke iz živalskega kraljestva

25. 1.: Superjunak
Vsak superjunak ima svoj zaščitni znak – Superdo posebne škornje, princ Ki-Ki-Do pa krono in sulico. Si tudi ti želiš postati superjunak, ki pomaga drugim? Izdelali si bomo superjunaški predmet ter se s Petro Mišmaš in Alešo Pleško odpravili na junaško pot po Kavarni.

1. 2.: Ribnik
Pod in nad gladino ribnika res nikoli ni dolgčas: skozi pogled paglavčka opazimo pestro rastlinje in mnoga zanimiva bitja ter spremembe letnih časov. Kaj vse se bo znašlo v tvojem zasneženem ribniku, ki ga bomo ustvarili skupaj s Saro Šabec in Rado Kikelj Drašler?

8. 2.: Gozdna dirka
Pisana druščina gozdnih živali priredi kanček neobičajno dirko na zadnji dan jeseni. Pravočasni pobeg pred hladom in doseg ciljne črte jim uspe z medsebojno pomočjo. To bomo potrebovali tudi mi, če bomo želeli, da ptice, ki jih bomo izdelali z Blanko Štorgel in Evo Lederer, priletijo na skupni cilj.

15. 2.: Visoko v zraku
Črne in bele vrane pa pisane ptice, prav vse so dobrodošle na neznanem rajskem otroku, ki ga je odkril mali beli vran. Z Matejo Lukežič in Špelo Poznič bomo izdelali pisane ptice, ki se bodo z našo pomočjo navihano oglašale, poplesavale nad nami ter poletele rajskemu otoku naproti.

22. 2.: Pustni zajtrk
Le kako poteka pustovanje v živalskem kraljestvu? Pridruži se Sari Šabec in Radi Kikelj Drašler na pustnem zajtrku v Kavarni, kjer bo glavno prizorišče norčavega živalskega karnevala, ki bo združil ustvarjalni gib, glasbo ter nagajive balone. Posladkali pa se bomo tudi z miškami in krofi.

 

Fotografije

Pripovedke iz živalskega kraljestva Pripovedke iz živalskega kraljestva

razno

Šest kratkih likovno raznovrstnih pripovedk iz živalskega kraljestva za vso družino, tudi za najmlajše.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

1917 1917

Sam Mendes

petek, 24. 01. 2020 / 16:00 / Dvorana

Britanska vojaka med prvo svetovno vojno se v tekmi s časom podata globoko na sovražnikovo ozemlje: predati morata sporočilo o lažnem umiku nemške vojske, ki bo preprečilo masaker več sto britanskih mož. Film Sama Mendesa, posnet v enem samem kadru, je eden favoritov za letošnje nagrade oskar s kar desetimi nominacijami.

Stieg Larsson: mož, ki se je igral z ognjem Mannen som lekte med elden

Henrik Georgsson

petek, 24. 01. 2020 / 17:30 / Mala dvorana

Dokumentarni portret švedskega pisatelja in novinarja Stiega Larssona, avtorja Milenijske trilogije, posvečen njegovi življenjski obsesiji: razkrivanju skrajnih desničarskih gibanj in njihovih strategij, kako priti na oblast.

Moj najboljši profil Celle que vous croyez

Safy Nebbou

petek, 24. 01. 2020 / 18:30 / Dvorana

Zgodba o ljubezni, hrepenenju in osamljenosti v dobi družabnih medijev. Juliette Binoche v vlogi ženske, ujete med fantazijo in resničnost.