Danes je blagajna odprta od 10:00 do 20:30 (odpre se čez 32 minut).
V Kavarni se igramo

V Kavarni se igramo

Ob sobotah v programu Prvič v kino po filmu v Kavarni ustvarjalna igra z animatorkami iz Združenja Sezam in Družinskega centra Mala ulica.

Igra ob filmu Zog

30. 11. Reševalni zmaj
Zog opravi vse preizkuse šole za zmaje, najpomembnejše pa je njegovo spoznanje, kako lepo je pomagati drugemu. Si tudi ti želiš postati reševalni zmaj? Izdelali in nadeli si bomo zmajeva krila ter skupaj z Alešo Pleško in Evo Lederer poleteli na ulico.

14. 12. obisk Dedka Mraza
Namesto igre v Kavarni nas bo v dvorani po projekciji obiskal Dedek Mraz.

21. 12. Zmaj na preizkušnji
Preden so Zoga odlikovali kot pravega zmaja, je moral opraviti preizkus letenja, rjovenja, bruhanja ognja in srečanja s princeso. Z malo spretnosti si bomo izdelali svojega zmaja in mu zastavili preizkusne naloge, jim bo uspelo? Z vami bosta Mateja Lukežič in Špela Poznič.

Igra ob filmu Živživalice

Igrarije bodo objavljanje meseca decembra.

Fotografije

Zog Zog

Max Lang, Daniel Snaddon

Družinski animirani film po priljubljeni slikanici Julie Donaldson in Axela Schefflerja, ki ju poznamo kot avtorja Zverjasca in Zverjaščka.

Živživalice Animanimals

Julia Ocker

Sedem prikupnih in zabavnih dogodivščin pisanih živalic za najmlajše.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Dodatna projekcija

Zgodbe iz kostanjevih gozdov Zgodbe iz kostanjevih gozdov

Gregor Božič

ponedeljek, 09. 12. 2019 / 15:00 / Dvorana

Sanjska parabola o »življenju in smrti v pozabljenih, zapuščenih krajih«. Celovečerni prvenec mladega slovenskega režiserja je z zadnjega Festivala slovenskega filma odnesel rekordnih enajst vesen, med njimi kipca za najboljši celovečerec in najboljšo režijo ter nagrado občinstva.

iOtok iOtok

Miha Čelar

ponedeljek, 09. 12. 2019 / 17:30 / Mala dvorana

iOtok je celovečerni dokumentarec o zadnjih trinajstih prebivalcih otoka Biševo, ki se borijo za preživetje otoške skupnosti.

Aeronavta The Aeronauts

Tom Harper

ponedeljek, 09. 12. 2019 / 18:30 / Dvorana

Napeta, vizualno osupljiva, pravljično navdahnjena in po resnični dogodkih posneta pustolovščina spet združi Felicity Jones in Eddieja Redmayna (Teorija vsega) – tokrat v košari balona na tvegani poti k novim znanstvenim odkritjem.