Danes je blagajna odprta od 14:45 do 20:30 (odprto še 01:47, tel: 01 239 22 17).
V Kavarni se igramo

V Kavarni se igramo

Ob sobotah v programu Prvič v kino po filmu v Kavarni ustvarjalna igra z animatorkami iz Združenja Sezam in Družinskega centra Mala ulica.

Ob programu Slon kolesari po svetu:

20. oktober
Metulj
Naš metulj ima takšna krila z očmi, da si ga druga bitja ne upajo pojesti. Izdelali bomo svojega in poleteli z njim. Z vami bosta Rada Kikelj Drašler in Aleša Pleško.

27. oktober
Čudežni dežnik
Danes bo v kavarni deževalo, zato prinesite dežnike. Na ogrodje bomo obesili origami žabice, ki bodo skakale vsakič ko bomo odprli dežnik. V lužah pa bomo čofotali tudi mi. Z vami bosta Alenka Novšak in Tina Pleško.

3. november
Kolo v kupu smeti
Pospravili in ločili bomo kupe smeti, ki so se znašle na naši čudežni preprogi. Z lupo bomo poiskali kolo in se z njim vozili po poligonu. Z vami bosta Katja in Špela Poznič.

24. november
Mali glasbenik v našem žepu
Ste se kdaj poslušali kako zveni hoja? Kakšne zvoke vse proizvaja vaše telo? Slišimo ritem korakov, ki udarjajo ob tla, dihanje in šumenje oblačil. Da bo hoja zvočno še bolj bogata si bomo izdelali žepne možičke, ki bodo ob vsakem našem koraku veselo zacingljali. Z vami bosta Andreja Goetz in Petra Mišmaš.

1. december      
Prvi sneg
Toplo kavarno Kinodvora bo pobelil puhast sneg. Kosme vate bomo oblikovali v snežinke, ki bodo na prostrani pokrajini zasnežile živali. Z vami bosta Mateja Lukežič in Sara Šabec.

Fotografije

Slon kolesari po svetu Slon kolesari po svetu

razno

Sedem likovno raznolikih animiranih filmov z nežno pripovedjo. Tudi za najmlajše, ki gredo prvič v kino.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na Kinobalon e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Vsi vejo Todos lo saben

Asghar Farhadi

četrtek, 18. 10. 2018 / 17:45 / Dvorana

Oskarjevec Asghar Farhadi (Ločitev, Trgovski potnik) svojo značilno mešanico psihološkega trilerja in družinske drame s Penélope Cruz in Javierjem Bardemom v glavnih vlogah tokrat umesti v idilo španskega podeželja. Otvoritveni film letošnjega Cannesa.

Bergman: eno leto, eno življenje Bergman - ett år, ett liv

Jane Magnusson

četrtek, 18. 10. 2018 / 19:30 / Mala dvorana

Režiserka Jane Magnusson (Trespassing Bergman) vzame pod drobnogled leto 1957, eno najbolj plodnih v življenju in ustvarjanju Ingmarja Bergmana, ter skozi arhivske posnetke in številne intervjuje z režiserjevimi sodelavci in sopotniki razgali resničnega moža za mitsko podobo filmskega velikana.

Sodnica The Children Act

Richard Eyre

četrtek, 18. 10. 2018 / 20:30 / Dvorana

Drama o trku prava in verskih prepričanj, pa tudi o napetem razmerju med čustvi in razumom, zgrajena okrog fascinantnega lika ostroumne vrhovne sodnice (Emma Thompson). Britanski pisatelj Ian McEwan je scenarij priredil po lastnem romanu V imenu otroka.