Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (odpre se čez 11:27).
V četrtek se prične Film pod zvezdami

V četrtek se prične Film pod zvezdami

Še trije dnevi nas ločijo od začetka Film pod zvezdami, letnega kina na Ljubljanskem gradu, ki ga Kinodvor pripravlja v sodelovanju z javnim zavodom Ljubljanski grad in Mestno občino Ljubljana.

Ta četrtek, 25. julija ob 21:30, bomo zagnali projektorje in pod zvezdnim nebom vztrajali 24 zaporednih večerov, vse do 17. avgusta.

Otvoritveni film letošnjega Filma pod zvezdami bo zadnja stvaritev Metoda Pevca, Vaje v objemu, na otvoritvi pa nas bodo pozdravili režiser in igralska ekipa. Od grajskega dvorišča se bomo za leto dni poslovili z Vikendovo predpremiero novega celovečerca režiserja Nejca Gazvode, Dvojina.Tudi na zaključnem večeru bodo z nami režiser in njegova ekipa.

Program Filma pod zvezdami sestavljajo Kinodvorove uspešnice, najbolj gledani filmi zadnjega Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala in kakovostni filmi, ki so zaznamovali zadnjo kinematografsko sezono. Tudi letos ne bodo manjkale premiere ter predpremiere – zvrstilo se jih bo šest –  in kar trije filmi izmed teh prihajajo z letošnjega canskega filmskega festivala. Premiere bodo na sporedu ob naslednjih datumih:

  • 26. julija: Pred polnočjo (Before Midnight, Richard Linklater)
  • 31. julija: Samo bog odpušča (Only God Forgives, Nicolas Winding Refn)
  • 2. avgusta: Bling Ring (The Bling Ring, Sofia Coppola)
  • 9. avgusta: V hiši (Dans la maison, François Ozon)
  • 13. avgusta: Moje življenje z Liberacejem (Behind the Candelabra, Steven Soderbergh)
  • 17. avgusta: Dvojina (Dual, Nejc Gazvoda)

Filmi bodo na sporedu vsak dan ob 21:30, predvajani pa bodo v izvornem jeziku s slovenskimi podnapisi. Cena vstopnice znaša 4€, za premiere in predpremiere pa 5€. Vstopnice so že v prodaji, tudi v Kinodvoru!

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.