Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:10 (odprto še 07:17, tel: 01 239 22 17).
S Kurjo Poltjo na Večerjo po ameriško

S Kurjo Poltjo na Večerjo po ameriško

Člani 5. Kinotripovega filmskega kluba se bodo po festivalski projekciji, ki bo na sporedu v sredo, 9. junija, ob 17:45 pogovarjali z režiserjem Adamom Carterjem Rehmeierjem in igralko Emily Skeggs.

8. Festival žanrskega filma Kurja Polt že tradicionalno pripravlja prav posebno poslastico, na kateri sodeluje tudi Kinotrip!

Z ustvarjalcema filma Večerja po ameriško se bosta pogovarjala člana 5. Kinotripovega filmskega kluba, Jan Martinčič in Sinja Smokvina. Pogovor si bo mogoče ogledati v Dvorani in na spletnem Kinodvoru, začel se bo takoj po koncu projekcije v Dvorani.

Več o filmu
Večerja po ameriško
 (Adam Carter Rehmeier, 2020) je eden tistih, ki jih ne delajo več: avtentičen ameriški indie iz stare šole 90. let. Smešen, ne da bi se naprezal. Pameten, ne da bi bil pretenciozen. Antiromantičen, a hudičevo seksi. Dobitnik nagrade občinstva na festivalu fantastičnega filma v Neuchâtelu in nagrade Rebel with a Cause na festivalu Black Nights v Talinu. več>>

Vstopnice že v prodaji – vabljeni!

Večerja po ameriško Dinner in America

Adam Carter Rehmeier

Večerja po ameriško je eden tistih, ki jih ne delajo več: avtentičen ameriški indie iz stare šole 90. let. Smešen, ne da bi se naprezal. Pameten, ne da bi bil pretenciozen. Antiromantičen, a hudičevo seksi. Dobitnik nagrade občinstva na festivalu fantastičnega filma v Neuchâtelu in nagrade Rebel with a Cause na festivalu Black Nights v Talinu.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.