Danes je blagajna odprta od 14:20 do 20:00 (odprto še 9 minut, tel: 01 239 22 17).
Rjovenje v kinu in živalskem vrtu!

Rjovenje v kinu in živalskem vrtu!

Imetniki aktualnih vstopnic ZOO Ljubljana si boste lahko 14. aprila ob 15. uri v Kinodvoru ogledali divjo grozljivo komedijo Rjovenje po klubski ceni 3 €, v ZOO Ljubljana pa na Dogodivščinah spoznavali azijske leve!

V spremljavo filmu Rjovenje so za obiskovalce živalskega vrta na voljo brezplačne delavnice Dogodivščine na temo levov, in sicer 13. 4. od 14:00 do 16:00 ter 14. 4. od 10:00 do 12:00.

S predložitvijo aktualne vstopnice ZOO Ljubljana (dnevne ali letne) si lahko nato 14. aprila ob 15. uri v Kinodvoru ogledate film Rjovenje po klubski ceni 3 €. Film, ki je sicer nastal v skrajno nenavadnih okoliščinah in slovi kot »najnevarnejša filmska produkcija vseh časov«, je bil posnet v želji po ozaveščanju o ogroženosti velikih mačk ter kot opozorilo in poziv k zaščiti divjinskih živali. Glavna igralka, Tippi Hedren, je ustanovila tudi fundacijo Roar in zatočišče za velike mačke Shambala, ki deluje še danes.

Gledalci filma Rjovenje bodo v Kinodvoru ob nakupu kino vstopnice prejeli tudi kupon ZOO Ljubljana za 50 % popusta za program Srečaj svojo najljubšo žival za dve osebi.

Več o azijskem levu v ZOO Ljubljana.

Rjovenje Roar

Noel Marshall

Vznemirljiva akcijska pustolovščina in divja grozljiva komedija, ki od divjih mačk kar poka po šivih. Dobrodošli v džungli pri resničnem levjem kralju!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.