Danes je blagajna odprta od 10:00 do 22:00 (odprto še 09:33, tel: 01 239 22 17).
Prva filmska projekcija v sezoni za KUL abonente

Prva filmska projekcija v sezoni za KUL abonente

Prvi KUL filmski dogodek se bo odvil na 15. Animateki – v petek, 7. decembra ob 17. uri.

Ogledali si bomo Kinotripov Svetovni jagodni izbor, ki prinaša najboljše iz sveta kratkega animiranega filma po izboru mladih.

Člani Kinotripovega filmskega kluba so izbrali devet raznovrstnih animiranih filmov za petkov popoldanski termin. Od vročega zmenka, srhljivih skritih želja in pomembnih misij na samotnih otokih do poetičnih razmišljanj o naši minljivosti – v različnih animacijskih tehnikah z različnih koncev sveta.

Celoten program Kinotripovega svetovnega jagodnega izbora najdeš – tukaj.

Več o 15. Mednarodnem festivalu animiranega filma Animateka, ki se bo odvil med 3. in 9. decembrom, na spletni strani festivala: www.animateka.si.


Abonenti lahko vstopnice za projekcijo prevzamete pri blagajni Kinodvora od 28. novembra, dokler vstopnice ne poidejo. Ker dogodek poteka v okviru festivala, rezervacije žal niso mogoče. Blagajna se odpre vsak dan uro pred prvo projekcijo. Dnevni spored Kinodvora lahko spremljate na tukaj.

 

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

Posledice Posledice

Darko Štante

torek, 11. 12. 2018 / 15:00 / Dvorana

Pristna in čustveno nabita pripoved, ki pod surovo objestnostjo razkriva nežnosti in ranljivosti »problematičnih mulcev« v vzgojnih zavodih.

Zaton Napszállta

László Nemes

torek, 11. 12. 2018 / 17:00 / Dvorana

László Nemes nasledi z oskarjem nagrajeni prvenec Savlov sin z enigmatično zgodovinsko dramo o rojstvu 20. stoletja, a hkrati o civilizaciji na predvečer njenega zatona.

Cankar Cankar

Amir Muratović

torek, 11. 12. 2018 / 17:30 / Mala dvorana

Celovečerni dokumentarno-igrani odpira vprašanje, kako se je v dobrih stotih letih izoblikoval mit o največjem slovenskem pisatelju Ivanu Cankarju.