Danes je blagajna odprta od 10:00 do 20:30 (za danes zaprto).
Premiera slovenskega filma Orkester

Premiera slovenskega filma Orkester

V sredo, 3. avgusta smo s premiernim prikazovanjem na Filmu pod zvezdami na kinematografsko pot pospremili Orkester Matevža Luzarja. Z nami je bila na Ljubljanskem gradu tudi filmska ekipa.

Ekipo je občinstvu predstavil Toni Cahunek, z nami pa so bili poleg režiserja Matevža Luzarja med drugim tudi Maria Hofstätter, avstrijska igralka, igralca Gaber Trseglav in Gregor Zorc, Simon Tanšek, direktor fotografije, Katja Šoltes, scenografka, Nadja Bedjanič, kostumografka, Katarina Farič, asistentka kostumografke, Milan Prebil, oblikovalec luči, Luka Jauh, član produkcije in Petra Vidmar, producentka.

Na Filmu pod zvezdami, ki ga že 14. leto pripravljamo v sodelovanju z Ljubljanskim gradom, smo z Orkestrom predstavili že četri slovenski film v letošnjem programu. Film bo od 11. avgusta na rednem sporedu Kinodvora.

Fotografije

Orkester Orkester

Matevž Luzar

Matevž Luzar (Srečen za umret) nas v svojem novem filmu popelje na veseljaško gostovanje pihalnega orkestra v tujino. Skozi razigrane in včasih že razgrajaške prigode se izrisujejo majhne in velike usode posameznih članov in njihovih družin.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.