Danes je blagajna odprta od 17:20 do 21:00 (odpre se čez 11:42).
Premiera filma Ris

Premiera filma Ris

Na premieri 28. oktobra ob 16. uri bo potekal pogovor s strokovnjaki, ki sodelujejo pri projektu LIFE Lynx.

Jesenske počitnice kličejo v naravo, v živo in na velikem platnu. Začenjamo jih s premiero celovečernega dokumentarnega filma Ris, ki prikazuje življenje ene najbolj skrivnostnih evropskih živali. S spremljanjem življenja risjega para in njunih igrivih mačjih mladičev odkrivamo povsem nov svet, ki nam je blizu, a tako malo poznan. Skozi njihove oči opazujemo tudi svet gamsov, lisic, sokolov, hermelinov, srn, jelenov in drugih gozdnih živali.

Premiera bo potekala 28. oktobra ob 16. uri. Na premieri bo potekal pogovor s strokovnjaki, ki sodelujejo pri projektu LIFE Lynx. Namen projekta je reševanje risov v Sloveniji in na Hrvaškem pred izumrtjem.

Vstopnice za premiero so že v prodaji. Imetniki letnih vstopnic ZOO Ljubljana pa si lahko film ogledate po znižani klubski ceni 3 € (nakup s popustom pri blagajni Kinodvora).

Ne spreglejte tudi jesenskega počitniškega dvojčka in dogodivščin v ZOO Ljubljana.

Ris Lynx

Laurent Geslin

Gozd je njegovo kraljestvo. Življenje ene najbolj skrivnostnih evropskih živali spoznavamo skozi zgodbo o odraščanju družine mladih risov v osrčju gorskega masiva Jure. 

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.