Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:00 (odprto še 05:31, tel: 01 239 22 17).
Iz kina k risom v ZOO Ljubljana

Iz kina k risom v ZOO Ljubljana

Po ogledu filma Ris lahko obiščete tudi čisto prave rise v Ljubljanskem živalskem vrtu. Tam bivajo kar trije, Rožnik, Luks in Kiril.

Od 28. oktobra je med jesenskimi počitnicami v Kinodvoru na sporedu celovečerni dokumentarni film Ris.

Vabljeni tudi na obisk v živalski vrt, kjer bomo skupaj spoznavali največjo mačko Evrope in tekmovali, kdo jo v ogradi najhitreje opazi. Zaradi pegastega kožuha se dobro prikrije v okolju. Risi živijo tudi pri nas. Ugotavljali bomo kje živijo, kako lovijo in s čim se prehranjujejo. Pogovarjali se bomo  zakaj so v naravi ogroženi in kako človek prispeva k njihovi ohranitvi.

Dogodivščina bo potekala pri risih, 2. in 4. novembra 2023 med 10. in 12. uro. Cena je vstopnina po rednem ceniku ZOO Ljubljana, rezervacije niso potrebne. Imetniki letnih vstopnic ZOO Ljubljana pa si lahko film Ris ogledate po znižani klubski ceni 3 € (nakup s popustom pri blagajni Kinodvora).

Ris Lynx

Laurent Geslin

Gozd je njegovo kraljestvo. Življenje ene najbolj skrivnostnih evropskih živali spoznavamo skozi zgodbo o odraščanju družine mladih risov v osrčju gorskega masiva Jure. 

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.