Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odprto še 08:17, tel: 01 239 22 17).
Pogovor z ekipo filma Kapa

Pogovor z ekipo filma Kapa

Na prvi projekciji filma v Kinodvoru v sklopu festivala Liffe nas je obiskala tudi filmska ekipa. Vabljeni k ogledu pogovora.

V nedeljo, 13. novembra, smo na festivalu Liffe v sekciji Kinobalon gostili ekipo novega slovenskega filma Kapa. Z nami so bili scenaristka Saša Eržen, režiser Slobodan Maksimović, ter mladi igralci: Gaj Črnič (Erik), Kaja Podreberšek (Lučka), Kaja in Mila Maksimović (Maja), Tilen Kolbe (Filip) in Pika Črnič. Obiskala pa nas je tudi psička Karma. Več o Karmi, režiserju in glavnih igralcih si lahko preberete tudi v novi knjižici Kapa.

Film Kapa je s projekcijama na Liffu začel svojo kinematografsko pot in bo na rednem sporedu Kinodvora od 26. novembra dalje.

Fotografije

Kapa Kapa

Slobodan Maksimović

Prvi slovenski božični celovečerni film režiserja Slobodana Maksimovića zgodbo o dečku, ki nima nič, in deklici, ki ima vse, preplete z močno vero v čudeže in jo poveže v topel, humoren in mestoma tudi napet film.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.