Danes je blagajna odprta od 15:45 do 20:45 (odpre se čez 07:49).
Počitniška delavnica Animirano igrišče

Počitniška delavnica Animirano igrišče

Od 27. junija do 1. julija, Kinodvor. Mala dvorana, od 9:00 do 14:00. Petdnevna igralnica spoznavanja animiranega filma za otroke od 7. do 9. leta. Vsa mesta na delavnici so zasedena.

Risanka, lutkovni animirani film, animiranje kolaža, animiranje listov, zemlje in kamnov, piksilacija, spoznavanje optičnih igrač, stripov, prosta igra na igrišču in gledanje animiranih filmov v kinu. Na petdnevni delavnici animiranega filma se bodo otroci prve triade na igriv način in v počitniškem duhu spoznavali in preizkušali v različnih tehnikah animiranja. Mentorici: Andreja Goetz in Janja Kosi, društvo Slon.

Cena delavnice je 70 €, za člane Kluba Kinobalon 50 € (letna članarina znaša 10 €). Prednostno vpisujemo člane Kluba Kinobalon, in sicer pri blagajni Kinodvora od 10. maja do 20. maja. Po 20. maju vpisujemo tudi otroke, ki niso člani Kluba Kinobalon. V ceno je vključen tudi ogled filmov v kinu. Znesek se poravna ob vpisu pri blagajni Kinodvora.

Vsa mesta na delavnici so že zasedena.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.