Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:00 (za danes zaprto).
Plastik fantastik na premieri Zelenega Slona

Plastik fantastik na premieri Zelenega Slona

Ne zamudite dogajanja v soboto 27. maja na premieri programa Zeleni Slon

27. maja ob 16. uri bomo premierno prikazali program kratkih animiranih filmov Zeleni Slon, ki upodablja različne vidike trajnostnega razvoja na izviren in tudi humoren način. Z nami bosta mentorici društva Slon, Lene Lekše in Andreja Goetz, ki bosta v Kavarni Kinodvora pred in po projekciji otrokom na voljo, da se na animirani postaji preskusijo v plastik fantastik animiranju.

Plastični zamaški, glavniki, gumbi in plastične vrečke ter druga odpadna plastika ne sodijo zgolj v smeti, ampak lahko nastopajo tudi v filmu. Skupaj jih bomo oživeli v tehniki stop animacije, pri čemer bomo za vsak premik s pomočjo fotoaparata in računalnika ustvarili po eno sliko za film. Naj se pisani ples plastike prične! Vstopnice za premiero so že v prodaji.

Navdih za animirano postajo je film Orgiastično hiperplastično. Vabljeni k ogledu videa o nastajanju filma.

Program Zeleni Slon bomo predvajali tudi 28. maja, 4., 11. in 18. junija ob 11:30 v Mali dvorani. Vstopnice so že v prodaji.

Zeleni Slon 7+ Zeleni Slon

Program likovno raznovrstnih kratkih animiranih filmov, ki upodabljajo različne vidike trajnostnega razvoja in ohranjanja planeta. Slogovno in vsebinsko avtorsko izraziti filmi se teme lotijo tudi na humoren in igriv način.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.