Danes je blagajna odprta od 10:00 do 20:30 (odprto še 42 minut, tel: 01 239 22 17).
Datumi 5. filmskega festivala Kinotrip

Datumi 5. filmskega festivala Kinotrip

Naslednji festival Kinotrip se bo odvil med 15. in 17. oktobrom 2020. Prijave v filmski klub pa bomo zbirali od meseca maja naprej.

Filmski festival Kinotrip se seli v jesenski čas, ko je vreme za kino prijetnejše in je delovnih obveznosti v šoli še nekoliko manj. Vse ostalo ostaja enako! Filmski program, uvode in pogovore ter drugo spremljevalno dogajanje bodo še vedno pripravljali mladi za mlade.

5. mednarodni filmski festival Kinotrip se bo tako odvil med četrtkom in soboto, 15. in 17. oktobrom 2020. Povabilo k prijavam v 5. Kinotripov filmski klub bomo objavili v mesecu maju, srečanja kluba pa se bodo predvidoma odvila v mesecu juliju.

Do takrat vabljeni k spremljanju Kinotripa na rednem programu Kinodvora in k vpisu v Klub Kinodvor. Za dijake smo pripravili prav posebno ponudbo!


Klub Kinodvor – ponudba za dijake

Članstvo v Klubu Kinodvor prinaša 12 brezplačnih klubskih projekcij. Dijakom in dijakinjam pa tudi vabilo na odprtje festivala Kinotrip. Preveri klubske ugodnosti in se včlani. Članarina za dijake – 10 evrov. Več na strani – tukaj.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

Od danes na sporedu

Mali Joe Little Joe

Jessica Hausner

četrtek, 04. 06. 2020 / 20:30 / Dvorana

Film Jessice Hausner je po režiserkinih besedah »parabola o skrivnosti, ki jo nosimo v sebi«. Nagrada za najboljšo igralko v Cannesu.

Judy Judy

Rupert Goold

petek, 05. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Pozimi leta 1968 Judy Garland prispe v London, da bi nastopila na seriji razprodanih koncertov v klubu The Talk of the Town. Od njenega nastopa v Čarovniku iz Oza, ki jo je izstrelil med največje zvezde šovbiznisa, je minilo že trideset let … Upodobitev legendarne igralke in pevke je Renée Zellweger poleg kritiške hvale prinesla zlati globus in oskarja za glavno žensko vlogo.

Jadralke Maiden

Alex Holmes

petek, 05. 06. 2020 / 20:30 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.