Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:00 (odpre se čez 03:52).
Datumi 5. filmskega festivala Kinotrip

Datumi 5. filmskega festivala Kinotrip

Naslednji festival Kinotrip se bo odvil med 15. in 17. oktobrom 2020. Prijave v filmski klub pa bomo zbirali od meseca maja naprej.

Filmski festival Kinotrip se seli v jesenski čas, ko je vreme za kino prijetnejše in je delovnih obveznosti v šoli še nekoliko manj. Vse ostalo ostaja enako! Filmski program, uvode in pogovore ter drugo spremljevalno dogajanje bodo še vedno pripravljali mladi za mlade.

5. mednarodni filmski festival Kinotrip se bo tako odvil med četrtkom in soboto, 15. in 17. oktobrom 2020. Povabilo k prijavam v 5. Kinotripov filmski klub bomo objavili v mesecu maju, srečanja kluba pa se bodo predvidoma odvila v mesecu juliju.

Do takrat vabljeni k spremljanju Kinotripa na rednem programu Kinodvora in k vpisu v Klub Kinodvor. Za dijake smo pripravili prav posebno ponudbo!


Klub Kinodvor – ponudba za dijake

Članstvo v Klubu Kinodvor prinaša 12 brezplačnih klubskih projekcij. Dijakom in dijakinjam pa tudi vabilo na odprtje festivala Kinotrip. Preveri klubske ugodnosti in se včlani. Članarina za dijake – 10 evrov. Več na strani – tukaj.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

LIFFe / Panorama

Zbogom, sin moj Di jiu tian chang

Wang Xiaoshuai

nedelja, 17. 11. 2019 / 11:00 / Dvorana

Zgodba zakoncev, ki tragično izgubita edinca, je mojstrski preplet lirične izpovedi tihe bolečine in epskega orisa družbeno-zgodovinskih sprememb, ki so zaznamovale Kitajsko v zadnjih tridesetih letih.

LIFFe / Kinobalon na LIFFu

Nenavaden teden s Tesso My Extraordinary Summer with Tess

Steven Wouterlood

nedelja, 17. 11. 2019 / 15:00 / Dvorana

Topla zgodba o odraščanju in prijateljstvu je posneta po istoimenskem romanu Anne Woltz, ki je preveden tudi v slovenščino. Po premieri na Berlinalu je film postal festivalski hit letošnjega leta.

LIFFe / Panorama

O, čudovita noč O Beautiful Night

Xaver Böhm

nedelja, 17. 11. 2019 / 16:45 / Dvorana

V nenavadni nočni odisejadi mladega glasbenika in skrivnostnega neznanca, polni mračnih čarobno-sanjskih podob, zaznamovanih s človekovo minljivostjo, je eno glavnih vlog odigral slovenski igralec Marko Mandić.