Danes je blagajna odprta od 10:00 do 00:00 (do 1. junija zaprto).
Odpisan grafoskop? Dobrodošel v kinu.

Odpisan grafoskop? Dobrodošel v kinu.

Imate na šoli grafoskop, ki ga ne potrebujete več? Šolski Kinobalon mu ponuja nov dom za ustvarjanje čarovnij na platnu z otroci. Hvala šolam, ki so se odzvale.

Na marsikateri šoli ali vrtcu skrit pred očmi ždi grafoskop, pripravljen za odpis. V Kinodvoru mu ponujamo nov dom, saj si ga močno želimo za pripravo novih igrivih in poučnih delavnic za mlade gledalce. Če nam lahko odstopite ali za daljši čas posodite delujoč grafoskop, se nam oglasite: solski@kinodvor.org ali 040 490 337.

Grafoskopi so že našli novi dom v kinu. Zahvaljujemo se šolama, ki so nam jih podarile: Gimnazija Ledina in Osnovna šola Mengeš – hvala vam! 

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.

Aktualno

Jadralke Maiden

Alex Holmes

ponedeljek, 01. 06. 2020 / 17:30 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.

To morajo biti nebesa It Must Be Heaven

Elia Suleiman

torek, 02. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Komedija zmešnjav, v kateri režiser potuje iz Palestine v Pariz in New York – a kamorkoli gre, povsod najde svojo domovino. Elia Suleiman (Božje posredovanje) je film opisal kot »burlesko, ki se napaja v svetu absurda«.

Parazit Gisaengchung

Bong Joon-ho

torek, 02. 06. 2020 / 20:00 / Dvorana

Film, ki ga režiser označuje za »komedijo brez klovnov, tragedijo brez negativcev«, je čudovito nepredvidljiva družinska tragikomedija o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Dobitnik zlate palme v Cannesu in štirih oskarjev, vključno za najboljši film.