Danes je blagajna odprta od 16:00 do 20:00 (odpre se čez 12:35).
Occupations

Occupations

Filmski kritik in uspešen poslovnež zmoti Larsa Von Trierja med ogledom filma v kinu. Occupations je eden od 33 kratkih filmov, ki sestavljajo omnibus To Each His Own Cinema.

Opozorilo: v filmu se pojavijo eksplicitni prizori nasilja.

Melanholija Melancholia

Lars von Trier

Lars von Trier je ustvaril osupljivo avdiovizualno fantazijo epskih razsežnosti in wagnerjanskega duha, ki žanr poročne komedije brezšivno zasuka v film psihološke in kozmične katastrofe.

Antikrist Antichrist

Lars von Trier

Eden najbolj šokantnih in kontroverznih filmov Cannesa 2009 v režiji Larsa von Trierja, alias persone non grata Cannesa 2011.

Nimfomanka - 1. del Nymphomaniac: Vol. I

Lars von Trier

Nekega večera starejši moški na ulici najde pretepeno žensko. Odpelje jo v svoje stanovanje, kjer z zanimanjem prisluhne njeni življenjski zgodbi. Začne se takole: »Svojo pičko sem odkrila pri dveh letih …«

Nimfomanka - 2. del Nymphomaniac: Vol. II

Lars von Trier

Drugi del kontroverznega erotičnega epa razkriva epizode iz nimfomankinih odraslih let, ko njene pustolovščine dobijo temačnejši pridih. Naslovi poglavij se glasijo: Vzhodna in zahodna cerkev (Račka), Ogledalo in Pištola.

Hiša, ki jo je zgradil Jack The House That Jack Built

Lars von Trier

Zloglasni danski provokator Lars von Trier se po sedemletnem izgonu vrača v Cannes s svojim doslej najbolj šokantnim in kontroverznim filmom, ki je na festivalu sprožil tako množično zapuščanje dvorane kot stoječe ovacije. Zaradi eksplicitnih prizorov nasilja mlajšim od 15 let ogled filma prepovedan.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.