Danes je blagajna odprta od 14:00 do 20:30 (odpre se čez 05:35).
OBVESTILO – Filmska srečanja ob kavi: Abonma 2019/2020

OBVESTILO – Filmska srečanja ob kavi: Abonma 2019/2020

Vse abonente vabimo, da vstopnice za odpadle predstave zamenjate za dobropis za ogled katerih koli štirih filmov z rednega sporeda v Kinodvoru do 30. decembra 2020.

Spoštovani abonenti in abonentke,

vabimo vas, da vstopnice za odpadle predstave v sezoni 2019/2020 zamenjate za dobropis za ogled katerih koli štirih filmov z rednega sporeda v Kinodvoru do 30. decembra 2020 (izjema so Film pod zvezdami, festivali in posebni dogodki …).

Dobropis s štirimi poimenskimi kuponi za ogled filmov prejmete pri prvem obisku na blagajni Kinodvora. Prevzamete jih z abonentsko kartico. Za posamezni ogled filma nato na blagajni kupon zamenjate za vstopnico za film, s katero lahko vstopite v dvorano.

***********************************************************

Vsem obiskovalcem želimo omogočiti varen in prijeten obisk kina z upoštevanjem vseh omejitev, ki jih svetujejo strokovne ustanove. Več informacij v zvezi z obiskom Kinodvora najdete tukaj: https://www.kinodvor.org/kino-bonton-za-varen-obisk-kina/.

Spored predstav pa lahko spremljate na naši spletni strani: https://www.kinodvor.org/spored/
in se prijavite na tedenska obvestila Kinonovičnik: https://www.kinodvor.org/prijava-na-kinodvorove-e-novice/

***********************************************************

Za vsa vprašanja v zvezi z abonmajem, pa tudi predloge in razmišljanja o kinu, smo vam na voljo: barbara.kelbl@kinodvor.org.

 

 

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Aktualno

Corpus Christi Boże Ciało

Jan Komasa

sreda, 30. 09. 2020 / 15:00 / Dvorana

Film, temelječ na resničnem pojavu lažnih duhovnikov na Poljskem, je sodobna in provokativna parabola o veri, odpuščanju in odrešitvi, ki jo poganja nepozabni nastop glavnega igralca.

Zadnjič

O neskončnosti Om det oändliga

Roy Andersson

sreda, 30. 09. 2020 / 18:00 / Dvorana

Švedski mojster Roy Andersson naniza neskončno, brezčasno zgodbo o absurdnosti in krhkosti našega obstoja. Film – hkrati oda in žalostinka – je refleksija o človeškem življenju v vsej njegovi lepoti in krutosti, veličastnosti in banalnosti.

Novo na sporedu

Bog obstaja, ime ji je Petrunija Gospod postoi, imeto i’ e Petrunija

Teona Strugar Mitevska

sreda, 30. 09. 2020 / 20:30 / Dvorana

Film, posnet po dogodku, ki je pred leti vznemiril malo makedonsko skupnost, je univerzalna in nadvse aktualna zgodba o uporu proti patriarhalni družbi. Dobitnik nagrade LUX in nagrade Art kino mreže Slovenije.