Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:30 (odprto še 10:12, tel: 01 239 22 17 ).
OBVESTILO – Filmska srečanja ob kavi: Abonma 2019/2020

OBVESTILO – Filmska srečanja ob kavi: Abonma 2019/2020

Vse abonente vabimo, da vstopnice za odpadle predstave zamenjate za dobropis za ogled katerih koli štirih filmov z rednega sporeda v Kinodvoru do 30. decembra 2020 (več informacij v prispevku). Posebna telefonska številka za abonente.

Spoštovani abonenti in abonentke,

s 1. junijem se po dolgih tednih odsotnosti Kinodvor spet odpira. Veseli smo, da bomo filme spet lahko ponudili na velikem platnu. Žal pa zaradi številnih omejitev izvedba abonmaja, kot je bil zamišljen, ne bo mogoča. Zato vas vabimo, da vstopnice za odpadle predstave zamenjate za dobropis za ogled katerih koli štirih filmov z rednega sporeda v Kinodvoru do 30. decembra 2020 (izjema so Film pod zvezdami, festivali in posebni dogodki …).

Dobropis s štirimi poimenskimi kuponi za ogled filmov prejmete pri prvem obisku na blagajni Kinodvora. Prevzamete jih z abonentsko kartico. Za posamezni ogled filma nato na blagajni kupon zamenjate za vstopnico za film, s katero lahko vstopite v dvorano.

***********************************************************

Za vsa vprašanja v zvezi z abonmajem, pa tudi predloge in razmišljanja o kinu, smo odprli posebno telefonsko številko za abonente, kjer smo za vas dosegljivi vsak delovni dan od 2. do 12. junija med 10. in 12. uro. Vabimo vas, da nas pokličete!

T: 030 315 701, z vami bo Anja Cepuš Dečman

E: blagajna@kinodvor.org

***********************************************************

Vsem obiskovalcem želimo omogočiti varen in prijeten obisk kina z upoštevanjem vseh omejitev, ki jih svetujejo strokovne ustanove. Več informacij v zvezi z obiskom Kinodvora najdete tukaj: https://www.kinodvor.org/kino-bonton-za-varen-obisk-kina/.

Spored predstav pa lahko spremljate na naši spletni strani: https://www.kinodvor.org/spored/
in se prijavite na tedenska obvestila Kinonovičnik: https://www.kinodvor.org/prijava-na-kinodvorove-e-novice/

 

 

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Aktualno

Popotovanje cesarskega pingvina 2 L'empereur

Luc Jacquet

četrtek, 02. 07. 2020 / 10:00 / Dvorana

Na Antarktiki posnet film Luca Jaqueta, ki je za istoimenski prvi del filma prejel oskarja za najboljši dokumentarec. 

Hči Camorre Hči Camorre

Siniša Gačić

četrtek, 02. 07. 2020 / 16:00 / Dvorana

Slovensko-italijanski dokumentarec o zloglasni članici neapeljske mafije Cristini Pinto, znani tudi pod vzdevkom Nikita, ki se po prihodu iz zapora sooča z izzivi vsakdanjega življenja.

Posebni Hors normes

Olivier Nakache, Éric Toledano

četrtek, 02. 07. 2020 / 18:30 / Dvorana

Bruno in Malik že dvajset let živita v čisto posebnem svetu. Prvi vodi organizacijo, ki skrbi za avtistične otroke in mladostnike, drugi pa mlade iz revnih četrti usposablja za spremljevalce »posebej težavnih« posameznikov. Film, ki se težke teme loteva s toplino in humorjem, sta po resničnih dogodkih posnela Éric Toledano in Olivier Nakache, režiserja uspešnice Prijatelja (Intouchables, 2011).