Danes je blagajna odprta od 14:40 do 20:30 (odprto še 04:38, tel: 01 239 22 17).
Filmska srečanja ob kavi: obvestilo abonentom 2019/2020

Filmska srečanja ob kavi: obvestilo abonentom 2019/2020

Vse abonente vabimo, da vstopnice za odpadle predstave zamenjate za dobropis za ogled katerih koli štirih filmov z rednega sporeda v Kinodvoru

Spoštovani abonenti in abonentke,

vabimo vas, da vstopnice za odpadle predstave v sezoni 2019/2020 zamenjate za dobropis za ogled katerih koli štirih filmov z rednega sporeda v Kinodvoru do 30. decembra 2020 (izjema so Film pod zvezdami, festivali in posebni dogodki, spletni ogledi …). V primeru zaprtja kina bomo veljavnost bonov podaljšali.

Dobropis s štirimi poimenskimi kuponi za ogled filmov prejmete pri prvem obisku na blagajni Kinodvora. Prevzamete jih z abonentsko kartico. Za posamezni ogled filma nato na blagajni kupon zamenjate za vstopnico za film, s katero lahko vstopite v dvorano.

***********************************************************

Vsem obiskovalcem želimo omogočiti varen in prijeten obisk kina z upoštevanjem vseh omejitev, ki jih svetujejo strokovne ustanove. Več informacij v zvezi z obiskom Kinodvora najdete tukaj: https://www.kinodvor.org/kino-bonton-za-varen-obisk-kina/.

Spored predstav pa lahko spremljate na naši spletni strani: https://www.kinodvor.org/spored/
in se prijavite na tedenska obvestila Kinonovičnik: https://www.kinodvor.org/prijava-na-kinodvorove-e-novice/

***********************************************************

Za vsa vprašanja v zvezi z abonmajem, pa tudi predloge in razmišljanja o kinu, smo vam na voljo: barbara.kelbl@kinodvor.org.

 

 

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.