Danes je blagajna odprta od 14:20 do 20:00 (za danes zaprto).
Navodila za ogled filma in pogovora prek spleta

Navodila za ogled filma in pogovora prek spleta

Kako potekajo Filmska srečanja prek spleta? Uporabne informacije in tehnična navodila.

Za ogled filmov in pogovora je potrebna prijava na e-naslov: anja.banko@kinodvor.org.

Dan pred sredinim Filmskim srečanjem v živo na spletu (torej v torek dopoldan), vsem prijavljenim abonentkam in abonentom pošljemo povezavo do filma in geslo ter povezavo za ogled pogovora v živo na Zoomu.

Film je z geslom dostopen za ogled dan pred pogovorom v živo, torej v torek med 15. in 21. uro ter na dan dogodka, v sredo med 8. in 11. uro. 

Moderatorka Irena Matko Lukan se z gostom Filmskega srečanja v živo na Zoomu pogovarja v sredo ob 11. uri. Abonenti in abonentke so vabljeni, da se pogovoru pridružijo s svojimi opažanji o filmu in vprašanji. Posnetek pogovora pa je na voljo tudi za kasnejši ogled.

***

SLIKOVNA NAVODILA za uporabo spletnih platform za ogled filma in pogovora najdete TUKAJ.

***

Veseli bomo vaših odzivov! Komentarje k filmu, vprašanja za gosta ali utrinke vaše filmske izkušnje lahko pošljete tudi na e-naslov: anja.banko@kinodvor.org. Vaša vprašanja in komentarje bomo z veseljem vključili v pogovor, če nam jih posredujete dovolj zgodaj.

četrtek, 11. 03. 2021

Filmsko srečanje v marcu: Pod belimi pečinami

Filmska srečanja začasno še domujejo na spletu. Spletnemu ogledu filma bo v sredo, 24. marca, ob 11. uri sledil pogovor v živo z Ireno Matko Lukan in gostjo Bredo Jelen Sobočan.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.