Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:00 (odpre se čez 05:13).
Filmsko srečanje v marcu: Pod belimi pečinami

Filmsko srečanje v marcu: Pod belimi pečinami

Filmska srečanja začasno še domujejo na spletu. Spletnemu ogledu filma bo v sredo, 24. marca, ob 11. uri sledil pogovor v živo z Ireno Matko Lukan in gostjo Bredo Jelen Sobočan.

Marčevsko filmsko srečanje za abonentke in abonente se bo v spletni obliki zgodilo v sredo, 24. marca. Spletni projekciji filma Pod belimi pečinami bo sledil pogovor v živo prek spleta ob 11. uri, ki ga bo moderirala Irena Matko Lukan. Na platformi Zoom se nam bo pridružila Breda Jelen Sobočan, priznana slovenska psihiatrinja.

Za ogled filma in pogovora so obvezne prijave.
Marčevski dogodek je namenjen le abonentom Filmskih srečanj ob kavi v sezoni 2019/2020. Ogled filma in udeležba na pogovoru sta zanje brezplačna.

***

Prijave za ogled filma in pogovora sprejemamo do vključno ponedeljka, 22. marca, na e-naslovanja.banko@kinodvor.org. Ob tem vas vljudno prosimo, da nam v primeru, če je na en e-naslov prijavljenih več abonentov, to sporočite.

Pod belimi pečinami Hope Gap

William Nicholson

Globoko oseben film, v katerem režiser secira zakon lastnih staršev, je čustveno silovita, a tudi nežna in humorja polna zgodba o obžalovanju, napačnih odločitvah ter o tem, da nikoli ni prepozno za nov začetek.

Navodila za ogled filma in pogovora prek spleta

Kako potekajo Filmska srečanja prek spleta? Uporabne informacije in tehnična navodila.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.