Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:00 (odpre se čez 12:45).
Najboljši rojstni dan v Kinodvoru

Najboljši rojstni dan v Kinodvoru

Na spored prihaja nov celovečerni animirani film in z njim tudi nova knjižica ter filmsko-knjižni dvojček.

Knjižni junak Karelček je dobil svojo filmsko podobo! 24. septembra ob 16. uri bomo na premieri Zavarovalnice Triglav prvič predvajali novi celovečerni animirani film Najboljši rojstni dan. Ob tej priložnosti nas bo obiskal tudi kuža Pazi, najedli pa se bomo tudi sladkih korenčkovih dobrot. Vstopnice za premiero so že v prodaji.

Vsak obiskovalec filma prejme brezplačno tudi novo tiskano knjižico v  zbirki Kinobalon, Najboljši rojstni dan. Pripravili pa smo tudi gradivo za starše, vzgojitelje in učitelje.

V Kinodvorovi Knjigarnici obiskovalcem filma ponujamo tudi knjižno-filmski dvojček. Zbirka pravljic Nove Karelčkove zgodbice (založba Mladinska knjiga) in ogled filma sta vam na voljo le za 13 € (redna cena knjige je 17,95 €, redna cena vstopnica za film je 4,50 €).

Najboljši rojstni dan Best Birthday Ever

Michael Ekbladh

Vsak otrok ima rad svoj rojstni dan in nepričakovane dogodivščine! Družinski animirani film je primeren tudi za mlajše otroke in za prvo izkušnjo celovečernega filma.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.