Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odpre se čez 01:34).
Na bregovih Pastaze v prisotnosti režiserke

Na bregovih Pastaze v prisotnosti režiserke

Enkratna projekcija izjemnega dokumentarnega filma bo 5. junija ob 16:45. Z nami bo v živo tudi režiserka filma Inês T. Alves.

»Otroške lastnosti bi morali kot značilno človeške ohranjati do smrti: domišljijo namesto znanja; igro namesto dela; celovitost namesto ločevanja.«

Film je svetovno premiero doživel na letošnjem Berlinalu, v Sloveniji pa ga predstavljamo na festivalu Kino Otok v Izoli ter na Otoku v Ljubljani v Kinodvoru.

V filmu opazujemo za nas zelo nenavaden vsakdan otrok iz plemena Achuar v Amazoniji. Otroci zelo samostojno in v izjemnem sodelovanju lovijo, nabirajo, veslajo, sekajo, kurijo in se igrajo. Povezani so tako z naravo kot novimi tehnologijami.

Enkratna projekcija v prisotnosti režiserke je brezplačna za člane Kluba Kinobalon. Vstopnice so tudi že v prodaji.

Na bregovih Pastaze Juunt Pastaza entsari

Inês T. Alves

Portret otrok iz plemena Achuar v Amazoniji, ki dneve preživljajo na bregovih reke. Zelo samostojno in v izjemnem sodelovanju lovijo, nabirajo, veslajo, sekajo, kurijo in se igrajo. Povezani so tako z naravo kot novimi tehnologijami. Projekciji sledi pogovor z režiserko!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.