Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:00 (odpre se čez 13:42).
Lunapark

Lunapark

Po razprodani Silvestrski predpremieri na naš redni spored prihaja najnovejša stvaritev Woodyja Allena. Lunapark, zaključni film Newyorškega filmskega festivala, postavljen pred slikovito kuliso Coney Islanda petdesetih let, odlikujeta čudovita fotografija Vittoria Storara in odlična igra Kate Winslet. Vabljeni na premiero v četrtek, 25. januarja ob 20.30. Vstopnice na voljo!

»Nisem povsem prepričan, kaj sem pričakoval, ko sem sedel, da bi si ogledal Lunapark, a ko so se nazadnje prižgale luči, sem bil povsem prevzet. Nekateri elementi bodo nedvomno znani vsakomur, ki pozna Allenovo delo, vendar so tu osvetljeni s povsem novo lučjo. Dobesedno in figurativno, saj Allen in Vittorio Storaro uporabljata svetlobo na način, ki je fenomenalen že sam po sebi, a tudi ključen za naraščajočo čustveno moč filma. In v središču vsega tega je resnično izjemen nastop Kate Winslet – le malo igralcev je tako nadarjenih, pa tudi neustrašnih.«
– Kent Jones, Newyorški filmski festival

Lunapark Wonder Wheel

Woody Allen

Film Woodyja Allena, postavljen pred slikovito kuliso Coney Islanda petdesetih let, je zgodba o ljubezni, prevari ter vlogah, ki jih igramo v vrtiljaku življenja. Zaključni film Newyorškega filmskega festivala.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.