Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:00 (za danes zaprto).
Koyaa in nagajivi predmeti 2 – Izmuzljivi papir in Presneta odeja

Koyaa in nagajivi predmeti 2 – Izmuzljivi papir in Presneta odeja

Od ponedeljka, 30. marca, na voljo še dve novi epizodi iz serije Koyaa in nagajivi predmeti 2!

V spletni pobudi Vsi (filmi) doma slovenski filmski ustvarjalci vsak teden ob ponedeljkih in četrtkih podarjajo izbrane filme, ki so prosto dostopni sedem dni. V svoj skrbno pripravljen izbor Baza slovenskega filma vsakokrat umesti otroške in mladinske filme, ki so bili tudi na programu našega Kinobalona.

Tokrat izpostavljamo dva kratka animirana filma Koyaa – Izmuzljiv papir in Koyaa – Presneta odeja, ki sta del serije kratkih animiranih filmov KOYAA in nagajivi predmeti 2. S klikom na naslova si filma lahko ogledate še do srede, 1. aprila.

Koyaa – Spolzko milo in Koyaa – Razigrani avtomobilček pa sta na voljo do nedelje, 5. aprila.

DODATNO

Pedagoško gradivo za starše in učitelje v slovenščini in angleščini , ki otrokom na ustvarjalen način prikaže nastanek animiranega filma skozi predstavitev umetniških poklicev in postopkov.

Knjižica Animirani filmi otrokom na igriv način prikaže, kako nastane animirani film, z izdelavo preprostih optičnih igrač pa lahko s čarovnijo “risank” oživijo tudi svoje risbe.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.