Danes je blagajna odprta od 10:00 do 19:00 (za danes zaprto).

Več o programu Kinobalon

Kinobalon je program za otroke in mlade v Kinodvoru. Na sporedu je ob vikendih, občasno tudi med tednom ter v času šolskih počitnic, ki jih spremljajo tudi delavnice.

Kinobalonov program sestoji iz novih celovečernih ali kratkih igranih, animiranih in dokumentarnih filmov za otroke in mlade, ki jih premierno prikazujemo v Kinodvoru, iz ponovitev že znanih celovečernih filmov za otroke in mlade, ki jih želimo ponovno videti na velikem platnu, včasih pa imamo priložnost videti tudi kaj posebnega, enkratnega, kar pripeljemo v kino le za kratek čas.

Redno izhajajo tudi naše knjižice v knjižni zbirki Kinobalon, ki približajo vsebine filma otrokom in mladim. K filmski igri, raziskovanju in ustvarjanju jih spodbuja tudi spletna stran Kinoigrišče. Odraslim pa v branje priporočamo tudi naša gradiva, ki jih pišejo naši zunanji sodelavci ob posamičnih filmih.

Refleksija razvoja programa Kinobalon, ki opisuje temeljni pristop programa.

Kinodvorov šolski program pa je na voljo za izobraževalne ustanove vse leto med tednom v dopoldanskem času. Vsak film je primeren za določeno starostno skupino. Pospremljen je s pogovorom z izbranim strokovnjakom in drugimi dejavnostmi.

 

Kontakt

Filmska vzgoja in program za otroke in mlade Kinobalon

Petra Slatinšek (vodja programa)
T: 01 239 22 19
M: 030 324 063
E: petra.slatinsek@kinodvor.org

Kontaktna oseba za šolski program:
Barbara Kelbl (strokovna sodelavka)
T: 01 239 22 19
M: 030 315 701
F: +386 1 239 22 16
E: barbara.kelbl@kinodvor.org