Kinobalon na spletnem Kinodvoru: od 3. do 10. aprila

Kinobalon na spletnem Kinodvoru: od 3. do 10. aprila

Ob svetovnem dnevu mladinske književnosti smo na spletni Kinodvor umestili tri filme za otroke in mlade, posnete po knjižnih uspešnicah: miniserija Muri (4+), Ostržek (8+) in Nenavaden teden s Tesso (9+).

Maček Muri: štiri zgodbe iz Mačjega mesta (4+)

Boris Dolenc, Jernej Žmitek, 2013-2020

Štiri epizode miniserije Muri, tudi najnovejša napeta nogometna Tekma med Mucki in Mačkoni – na spletnem Kinodvoru od 3. aprila do 2. maja.


Ostržek (8+)

Matteo Garrone, 2019

Brezčasna pravljica za vse generacije o starem rezbarju in njegovem lesenjačku.


Nenavaden teden s Tesso (9+)

Steven Wouterlood, 2019

Zgodba o prijateljstvu med Tesso in Samom med poletnimi počitnicami na otoku, posneta po istoimenskem romanu Anne Woltz, ki je preveden tudi v slovenščino

Maček Muri: štiri zgodbe iz Mačjega mesta Maček Muri: štiri zgodbe iz Mačjega mesta

Boris Dolenc, Jernej Žmitek

Štiri epizode miniserije Muri, med njimi tudi najnovejša napeta nogometna Tekma med Mucki in Mačkoni. Serija je posneta po priljubljeni knjigi Maček Muri Kajetana Koviča in vključuje pesmi, ki jih poje Neca Falk.

Ostržek Pinocchio

Matteo Garrone

Režiser Matteo Garrone (Gomora, Resničnost) in igralec Roberto Benigni vdahneta novo življenje priljubljeni zgodbi o leseni lutki, ki oživi v rokah starega rezbarja.

Nenavaden teden s Tesso Mijn bijzonder rare week met Tess

Steven Wouterlood

Topla zgodba o odraščanju in prijateljstvu je posneta po istoimenskem romanu Anne Woltz, ki je preveden tudi v slovenščino. Nominiranec za nagrado mladega filmskega občinstva Evropske filmske akademije 2020.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.