Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:30 (odprto še 04:32, tel: 01 239 22 17).
Kickboksing na premieri filma

Kickboksing na premieri filma

Film Kickbokserka smo pospremili z … udarci in brcami. Vabljeni k ogledu fotografij s premiere.

V soboto, 26. oktobra, smo v Kinodvoru na premieri filma Kickbokserka gostili tudi fužinski Fight club Gepard. Obiskalo nas je nekaj kikcbokserjev, vodja kluba, Redžo Ljutić in kickbokserka svetovnega formata, Nedina Torič, pa sta nam demonstrirala nekaj osnovnih veščin kickboksinga. Otroci so jih po filmu preizkusili še sami. Vabljeni k ogledu fotografij.

Fotografije

Kickbokserka Vechtmeisje

Johan Timmers

Film je prejemnik evropske nagrade mladega filmskega občinstva Evropske filmske akademije 2019. Nagrado za najboljši film so mu podelile žirije mladih od 12. do 14. leta starosti v 55 mestih v 34 evropskih državah.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

LIFFe / Panorama

Dnevnik Diane Budisavljević Dnevnik Diane Budisavljević

Dana Budisavljević

četrtek, 14. 11. 2019 / 17:00 / Dvorana

Igrano-dokumentarni film o neverjetni reševalni akciji otrok, ki se je med drugo svetovno vojno dogajala v Zagrebu. Veliki zmagovalec letošnjega puljskega festivala, ki je iz arene odnesel kar šest nagrad.

Pritisk Push

Fredrik Gertten

četrtek, 14. 11. 2019 / 18:15 / Mala dvorana

Pronicljiv uvid v mehanizem globalne stanovanjske krize odgovarja na vprašanje, zakaj si kar naenkrat ne moremo več privoščiti življenja v lastnem mestu, kdo našim skupnostim krade dušo in kaj lahko storimo, da si mesto priborimo nazaj.

LIFFe / Perspektive

Razbijalka sistema Systemsprenger

Nora Fingscheidt

četrtek, 14. 11. 2019 / 19:15 / Dvorana

Pretresljiv prikaz nezmožnosti prilagoditve devetletne deklice z vedenjsko motnjo, prežet z neprizanesljivo šokantnostjo in toplo človečnostjo.