Danes je blagajna odprta od 15:15 do 21:00 (odpre se čez 08:49).
Kickbokserska premiera filma

Kickbokserska premiera filma

Na premieri Kickbokserke v soboto, 26. oktobra ob 16. uri, bomo spoznali dve slovenski kickbokserki in tudi sami preizkusili to borilno veščino.

Na premieri bodo z nami člani kluba Fight klub Gepard iz ljubljanskih Fužin. To je eden bolj prepoznavnih klubov v panogi kickboksinga. Vodita ga brata Redžo in Sanel Ljutić, mojstra 3. dan – črni pas, evropska in svetovna prvaka v kickboksingu in taekwondoju. Na premieri bosta z nami tudi svetovna podprvakinja Nina Gorišek in Nedina Torič, ki bosta pokazali ročne in nožne udarce v kickboksingu.

Kickboksing predstavlja skupino borilnih veščin, ki temeljijo na udarcih z nogo in roko. Je eden izmed najhitreje razvijajočih borilnih športov na svetu, velja pa tudi za samoobrambno veščino in učinkovit način telesne priprave. Otroci bodo lahko po filmu tudi sami preizkusili osnovne udarce pod mentorstvom članov kluba.

Kickbokserka Vechtmeisje

Johan Timmers

Film je prejemnik evropske nagrade mladega filmskega občinstva Evropske filmske akademije 2019. Nagrado za najboljši film so mu podelile žirije mladih od 12. do 14. leta starosti v 55 mestih v 34 evropskih državah.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.