Danes je blagajna odprta od 14:30 do 21:00 (odpre se čez 02:03).
Kickbokserska premiera filma

Kickbokserska premiera filma

Na premieri Kickbokserke v soboto, 26. oktobra ob 16. uri, bomo spoznali dve slovenski kickbokserki in tudi sami preizkusili to borilno veščino.

Na premieri bodo z nami člani kluba Fight klub Gepard iz ljubljanskih Fužin. To je eden bolj prepoznavnih klubov v panogi kickboksinga. Vodita ga brata Redžo in Sanel Ljutić, mojstra 3. dan – črni pas, evropska in svetovna prvaka v kickboksingu in taekwondoju. Na premieri bosta z nami tudi svetovna podprvakinja Nina Gorišek in Nedina Torič, ki bosta pokazali ročne in nožne udarce v kickboksingu.

Kickboksing predstavlja skupino borilnih veščin, ki temeljijo na udarcih z nogo in roko. Je eden izmed najhitreje razvijajočih borilnih športov na svetu, velja pa tudi za samoobrambno veščino in učinkovit način telesne priprave. Otroci bodo lahko po filmu tudi sami preizkusili osnovne udarce pod mentorstvom članov kluba.

Kickbokserka Vechtmeisje

Johan Timmers

Film je prejemnik evropske nagrade mladega filmskega občinstva Evropske filmske akademije 2019. Nagrado za najboljši film so mu podelile žirije mladih od 12. do 14. leta starosti v 55 mestih v 34 evropskih državah.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Kolonija: mularija Une colonie

Geneviève Dulude-De Celles

sobota, 15. 08. 2020 / 15:30 / Dvorana

Film estetsko in poetično prikaže čustva v obdobju zgodnjega najstniškega iskanja avtentičnosti in je hkrati posvetilo sestrski ljubezni. Glavna nagrada mladinske žirije na Berlinalu 2019.

Pod belimi pečinami Hope Gap

William Nicholson

sobota, 15. 08. 2020 / 18:15 / Dvorana

Globoko oseben film, v katerem režiser secira zakon lastnih staršev, je čustveno silovita, a tudi nežna in humorja polna zgodba o obžalovanju, napačnih odločitvah ter o tem, da nikoli ni prepozno za nov začetek.

Medena dežela Medena zemja

Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov

sobota, 15. 08. 2020 / 21:00 / Dvorana

Film, v katerem odročna makedonska vasica postane mikrokozmos sodobnega sveta, je portret krhkega ravnovesja med človekom in naravo, pogled v hitro izginjajoči način življenja ter poklon trdoživosti, življenjski energiji in optimizmu neke ženske.