Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:15 (za danes zaprto).
Kickbokserska premiera filma

Kickbokserska premiera filma

Na premieri Kickbokserke v soboto, 26. oktobra ob 16. uri, bomo spoznali dve slovenski kickbokserki in tudi sami preizkusili to borilno veščino.

Na premieri bodo z nami člani kluba Fight klub Gepard iz ljubljanskih Fužin. To je eden bolj prepoznavnih klubov v panogi kickboksinga. Vodita ga brata Redžo in Sanel Ljutić, mojstra 3. dan – črni pas, evropska in svetovna prvaka v kickboksingu in taekwondoju. Na premieri bosta z nami tudi svetovna podprvakinja Nina Gorišek in Nedina Torič, ki bosta pokazali ročne in nožne udarce v kickboksingu.

Kickboksing predstavlja skupino borilnih veščin, ki temeljijo na udarcih z nogo in roko. Je eden izmed najhitreje razvijajočih borilnih športov na svetu, velja pa tudi za samoobrambno veščino in učinkovit način telesne priprave. Otroci bodo lahko po filmu tudi sami preizkusili osnovne udarce pod mentorstvom članov kluba.

Kickbokserka Vechtmeisje

Johan Timmers

Film je prejemnik evropske nagrade mladega filmskega občinstva Evropske filmske akademije 2019. Nagrado za najboljši film so mu podelile žirije mladih od 12. do 14. leta starosti v 55 mestih v 34 evropskih državah.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

LIFFe / Kralji in kraljice

Lillian Lillian

Andreas Horvath

sreda, 20. 11. 2019 / 11:00 / Dvorana

Avstrijski dokumentarist Andreas Horvath v svojem igranem prvencu predstavi resnično zgodbo o mladi emigrantki, ki se je peš odpravila na dolgo pot iz New Yorka nazaj v rodno Rusijo.

LIFFe / Panorama

Zbogom, sin moj Di jiu tian chang

Wang Xiaoshuai

sreda, 20. 11. 2019 / 15:15 / Dvorana

Zgodba zakoncev, ki tragično izgubita edinca, je mojstrski preplet lirične izpovedi tihe bolečine in epskega orisa družbeno-zgodovinskih sprememb, ki so zaznamovale Kitajsko v zadnjih tridesetih letih.

LIFFe / Panorama

Ajka Ayka

Sergej Dvorcevoj

sreda, 20. 11. 2019 / 18:45 / Dvorana

Surova, intimna drama o obubožanem kirgiškem dekletu, ki poskuša v Moskvi preživeti po tem, ko se odreče svojemu novorojenčku. Nagrada za najboljšo igralko v Cannesu.