Danes je blagajna odprta od 16:15 do 20:00 (za danes zaprto).
Imajo psi res radi sneg?

Imajo psi res radi sneg?

Na premieri filma Titina v soboto, 28. januarja ob 16. uri, bodo z nami tudi čisto pravi pasji junaki.

Titina je prva psička, ki je prispela na severni tečaj. Majhna in neustrašna. Kako pa se psi znajdejo na snegu? Imajo dejansko radi sneg? Jih zebe v tačke? Lahko vohajo? Kako se glede na podnebje spreminja njihova dlaka? In kako zgledajo vlečne sani?

Vabljeni na premiero filma in pogovor z Acijem Šnajdarjem iz Društva športnih psov Slovenije in z Nežo Vilhelm, ki sodeluje pri Ambasadorjih nasmeha. Najbolj pogumni otroci bodo preiskusili tudi pasjo vleko.

Vstopnice so že v prodaji.

Z nami bodo trije kužki:

L´Abbe (Labe) je štiri leta star sibirski huski. Najbolj uživa. ko lahko dela tisto, za kar je bila ta pasma ustvarjena. Teče, teče in vleče. Je aktualni evropski prvak v dryland bike joring 2 kategoriji vleke (psa vlečeta kolo, na katerem je vodnik). Po značaju je dobrovoljen in komunikativen pesjan.

Cheechoo (Čiču) je devet let star sibirski huski. Tipični primerek svoje pasme. Po naravi malo lene sorte, a se rad pokaže pred gledalci. Počasi se poslavlja od večjih vlečnih tekem in vedno bolj uživa v vlečnem pokoju.

Mimi je dve leti stara kratkodlaka kunčja jabečarka. Trenutno ima ogromno dela s šolanjem za terapevtsko psičko pri Ambasadorjih nasmeha. Zavzema se za svet brez snega, dežja in luž ter za več priboljškov.

Titina Titina

Kajsa Næss

Družinski pustolovski film o resnični psički Titini je zabavna in vznemirljiva zgodba o skoraj pozabljenem raziskovalnem popotovanju: osvajanju severnega tečaja s cepelinom leta 1926.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.