Danes je blagajna odprta od 10:00 do 20:30 (odprto še 04:54, tel: 01 239 22 17).
Haynes/Lachman: z vstopnico za Kabinet čudes v Kinoteko po klubski ceni

Haynes/Lachman: z vstopnico za Kabinet čudes v Kinoteko po klubski ceni

V Slovenski kinoteki se s projekcijama filmov Daleč od nebes (Far From Heaven, 2002) in Bob Dylan: 7 obrazov (I’m Not There, 2007) režiserja Todda Haynesa in direktorja fotografije Edwarda Lachmana pridružujejo predvajanju njunega najnovejšega filma v Kinodvoru.

Z vstopnico za Kabinet čudes si lahko filma v Slovenski kinoteki ogledate po klubski ceni 2 € in obratno, z vstopnico za filma Daleč od nebes (12. december ob 21. uri) ali Bob Dylan: 7 obrazov (13. december ob 21. uri) si lahko Kabinet čudes v Kinodvoru ogledate po naši klubski ceni 3,80 €.

Vabljeni v kina!

Kabinet čudes Wonderstruck

Todd Haynes

Film Todda Haynesa (Daleč od nebes, Carol) je skrivnostna sestavljanka o dveh otrocih, ki odraščata pol stoletja narazen, a ju povezuje ista usoda. Po knjigi Briana Selznicka.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Aktualno

Jadralke Maiden

Alex Holmes

ponedeljek, 01. 06. 2020 / 17:30 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.

To morajo biti nebesa It Must Be Heaven

Elia Suleiman

torek, 02. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Komedija zmešnjav, v kateri režiser potuje iz Palestine v Pariz in New York – a kamorkoli gre, povsod najde svojo domovino. Elia Suleiman (Božje posredovanje) je film opisal kot »burlesko, ki se napaja v svetu absurda«.

Parazit Gisaengchung

Bong Joon-ho

torek, 02. 06. 2020 / 20:00 / Dvorana

Film, ki ga režiser označuje za »komedijo brez klovnov, tragedijo brez negativcev«, je čudovito nepredvidljiva družinska tragikomedija o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Dobitnik zlate palme v Cannesu in štirih oskarjev, vključno za najboljši film.