Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:00 (za danes zaprto).
Haynes/Lachman: z vstopnico za Kabinet čudes v Kinoteko po klubski ceni

Haynes/Lachman: z vstopnico za Kabinet čudes v Kinoteko po klubski ceni

V Slovenski kinoteki se s projekcijama filmov Daleč od nebes (Far From Heaven, 2002) in Bob Dylan: 7 obrazov (I’m Not There, 2007) režiserja Todda Haynesa in direktorja fotografije Edwarda Lachmana pridružujejo predvajanju njunega najnovejšega filma v Kinodvoru.

Z vstopnico za Kabinet čudes si lahko filma v Slovenski kinoteki ogledate po klubski ceni 2 € in obratno, z vstopnico za filma Daleč od nebes (12. december ob 21. uri) ali Bob Dylan: 7 obrazov (13. december ob 21. uri) si lahko Kabinet čudes v Kinodvoru ogledate po naši klubski ceni 3,80 €.

Vabljeni v kina!

Kabinet čudes Wonderstruck

Todd Haynes

Film Todda Haynesa (Daleč od nebes, Carol) je skrivnostna sestavljanka o dveh otrocih, ki odraščata pol stoletja narazen, a ju povezuje ista usoda. Po knjigi Briana Selznicka.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Aktualno

Zadnjič

Zlata rokavica Der goldene Handschuh

Fatih Akin

torek, 11. 08. 2020 / 21:00 / Dvorana

Fatih Akin (Z glavo skozi zid, Kuhinja z dušo, Obupana) ustvari srh zbujajoči portret zloglasnega serijskega morilca Fritza Honke, ki je v sedemdesetih letih sejal grozo in strah po hamburški rdeči četrti.

Veliki diktator The Great Dictator

Charles Chaplin

torek, 11. 08. 2020 / 21:00 / Kongresni trg

Film, v katerem Charlie odigra dvojno vlogo dobrodušnega židovskega brivca in krutega diktatorja Hynkla, je drzna zmes politične satire, humanizma in slapstick humorja.

Sune in Sune Sune vs. Sune

Jon Holmberg

sreda, 12. 08. 2020 / 10:00 / Dvorana

Družinska komedija na simpatičen in humoren način spregovori o temah, ki tarejo otroke v drugi triadi osnovne šole … in njihove starše!