Danes je blagajna odprta od 14:00 do 20:30 (odpre se čez 06:40).
Gremo v letni kino!

Gremo v letni kino!

Po odprtju Kinodvorišča v atriju Slovenskih železnic v mestnem kinu nadaljujemo s pripravami na Film pod zvezdami in Letni Kinodvor na Kongresnem trgu. Program Filma pod zvezdmi smo objavili, zaradi spreminjanja pogojev za organizacijo prireditev pa bomo začeli s predprodajo vstopnic takoj, ko bo mogoče.

Film pod zvezdami, ki ga že vrsto let pripravljamo v soorganizaciji z Ljubljanskim gradom, bomo letos spremljali med 16. julijem in 8. avgustom. Gledalci bodo uživali v najbolj odmevnih filmih pretekle kinematografske sezone, program pa bomo, kot vsako leto, prepletli z nekaj svežimi predpremiernimi naslovi in posebnimi projekcijami.

V nekoliko zgodnejšem avgustovskem terminu bomo letos s filmi znova tudi v Letnem Kinodvoru na Kongresnem trgu. Tridnevna brezplačna prireditev, ki jo vsako leto pripravljamo v poklon pomembnim obletnicam v zgodovini filma in mesta, bo potekala od 11. do 13. avgusta. Z njo se mestni kino že sedmo leto zapored postavlja ob bok primerljivim projektom s področja kulturnega turizma v Locarnu, na Dunaju, v Parizu, Londonu in Bologni.

Ob doslednem upoštevanju novih previdnostnih ukrepov in priporočil bomo vsem obiskovalcem tako na Filmu pod zvezdami kot v Letnem Kinodvoru na Kongresnem trgu zagotavljali kakovostno, varno in prijetno filmsko doživetje.

Sporočilo za javnost (pdf)

Fotografije

Gremo v letni kino!
Gremo v letni kino!

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.