Danes je blagajna odprta od 16:10 do 21:30 (za danes zaprto).
Glavna igralka na premieri Kraljice smeha

Glavna igralka na premieri Kraljice smeha

Na premieri 15. oktobra ob 16. uri bo z nami tudi glavna igralka Sigrid Johnson.

Glavna igralka filma Kraljica smeha, Sigrid Johnson, bo v Ljubljano pripotovala iz Švedske, v živo jo lahko spoznate na premieri filma v soboto, 15. oktobra.  Pogovor po filmu bodo z glavno igralko vodile članice Kluba Kinotrip. Premiera je Kinotripov predfestivalski dogodek in del programa 28. festivala sodobnih umetnosti Mesto žensk.  Vstopnice so že v prodaji.

Film je ustvarjen po istoimenskem romanu, ki je v slovenščini izšel pri založbi Zala. V času predvajanja filma vam je knjiga v Kinodvorovi Knjigarnici na voljo po znižani ceni 10 € (redna cena knjige je 29,95 €). Akcija velja le ob nakupu vstopnice pri blagajni Kinodvora.

Kraljica smeha Comedy Queen

Sanna Lenken

»Dober stand-up mora govoriti tudi o bednem v tvojem življenju. Nihče ne želi poslušati zgodb o uspešnih ljudeh.« Film o izražanju mladostniških čustev in upanju je hkrati komedija in drama, ki optimistično portretira Sashine najtežje trenutke odraščanja.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.