Danes je blagajna odprta od 14:20 do 20:00 (za danes zaprto).
Filmsko srečanje v aprilu: Tatiči

Filmsko srečanje v aprilu: Tatiči

Filmska srečanja še vedno domujejo na spletu: ogledu filma bo v sredo, 21. aprila, ob 11. uri sledil pogovor v živo z Ireno Matko Lukan in gostjo Nagiso Moritoki Škof.

Aprilsko filmsko srečanje za abonentke in abonente se bo v spletni obliki zgodilo v sredo, 21. aprila. Spletni projekciji filma Tatiči bo sledil pogovor v živo prek spleta ob 11. uri, ki ga bo moderirala Irena Matko Lukan. Na platformi Zoom se nam bo pridružila Nagisa Moritoki Škof, priznana jezikoslovka, že vrsto zaposlena na Oddelku za azijske študije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Za ogled filma in pogovora so obvezne prijave.
Aprilski dogodek je namenjen le abonentom Filmskih srečanj ob kavi v sezoni 2019/2020. Ogled filma in udeležba na pogovoru sta zanje brezplačna.

***

Prijave za ogled filma in pogovora sprejemamo do vključno ponedeljka, 19. aprila, na e-naslovanja.banko@kinodvor.org. Ob tem vas vljudno prosimo, da nam v primeru, če je na en e-naslov prijavljenih več abonentov, to sporočite.

Tatiči Manbiki kazoku

Hirokazu Koreeda

V presunljivi in pretresljivi zgodbi o siromašni japonski družini, ki se mora preživljati z vsakodnevno krajo, Hirokazu Koreeda podkrepi svoj intimni humanizem z družbenim angažmajem, ki je zaznamoval že avtorjeve zgodnje filme. Zlata palma, Cannes.

Navodila za ogled filma in pogovora prek spleta

Kako potekajo Filmska srečanja prek spleta? Uporabne informacije in tehnična navodila.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.