Danes je blagajna odprta od 09:00 do 23:59 (odprto še 06:47, tel: 01 239 22 17).

Moj oče klobasa Mijn vader is een saucisse

Anouk Fortunier / Nizozemska, Nemčija, Belgija / 2021 / 83 min / podnapisi, nizozemščina / 9+

režija Anouk Fortunier, scenarij Jean-Claude Van Rijckeghem, montaža Gert van Berckelaer, Joppe Van Den Brande, fotografija Melle van Essen, igrajo Johan Heldenbergh, Eva van der Gucht, Savannah Vandendriessche, distribucija Demiurg

IMDb

Zoë živi v skoraj čisto običajni družini: oče Paul dela v banki, mama Véronique potuje po svetu in prodaja čokoladne praline za dedkovo podjetje, starejša sestra Fien in brat Kas pa sta vsak po svoje smešna in nadležna. Zoë se ne doma ne v šoli ne počuti najbolje – šolski svet se ji zdi kot džungla, kjer vlada zakon najmočnejšega, zato med odmori raje čemi sama ob steni. Nekega dne pa se njeno življenje postavi na glavo. Oče se odloči, da ima dovolj vsakodnevne rutine: končno bo sledil svojim najstniškim sanjam in postal igralec! Družina njegovo odločitev sprejme z začudenjem – je Paul pregorel in potrebuje nekaj mesecev počitka? Je to morda kriza srednjih let? Kdo bo odplačeval kredit za ogromno novo hišo? Kaj si bodo mislili ljudje? Zoë je edina, ki se postavi na očetovo stran: skupaj z njim ostane doma. Kot prava trenerka in menedžerka ga spremlja na tečajih in avdicijah, dokler Paul ne dobi svoje prve vloge v reklami za veganske klobase!

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Svetovni jagodni izbor IV (2021) Svetovni jagodni izbor IV (2021)

različni avtorji

sobota, 04. 12. 2021 / 18:00 / Dvorana

Samo za odrasle (2021) Samo za odrasle (2021)

različni avtorji

sobota, 04. 12. 2021 / 23:59 / Dvorana