Danes je blagajna odprta od 16:00 do 21:25 (odpre se čez 01:34).
FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd

Zaradi slabega vremena je bila projekcija filma Jezdeca odpovedana. Film si lahko ogledate danes, 14. julija ob 21. uri, na nadomestni projekciji v Kinodvoru (opozorilo: število sedežev je omejeno).

Vstopnice za nadomestno projekcijo v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: dvorana Kinodvora ima 188 sedežev, dvorišče Ljubljanskega gradu pa 960). Blagajna Kinodvora se danes odpre ob 17:15; za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo od 20:30.

Vstopnice odpadle projekcije lahko zamenjate za vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače ali za vračilo kupnine na mestu nakupa do vključno 22. avgusta 2023. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Jezdeca Jezdeca

Dominik Mencej

Mladi slovenski režiser, navdihnjen z Golimi v sedlu, je posnel nostalgično zgodbo o dveh prijateljih, ki se podata na cesto v iskanju svobode, ljubezni in samih sebe. Nagrada občinstva in vesna za najboljšega igralca na Festivalu slovenskega filma.

FILM POD ZVEZDAMI

Letni kino na Ljubljanskem gradu. Od 13. julija do 5. avgusta 2023.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.