FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

Zaradi slabega vremena, je bila včerajšnja predpremiera filma Ostržek odpovedana. Predpremiero filma si lahko ogledate danes, 23. 7. ob 15:00, 18:15 ali 21:30 na eni od treh nadomestnih projekcijah v Kinodvoru.

Vstopnice odpadle predpremiere lahko zamenjate za vstopnice treh nadomestnih projekcij. Vstopnice za nadomestne projekcije v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: število sedežev v Kinodvorovi Dvorani je precej nižje od števila sedežev na dvorišču Ljubljanskega gradu). Blagajna Kinodvora se danes odpre ob 9. uri; za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo pol ure pred začetkom projekcije.

Vstopnico odpovedane predpremiere lahko zamenjate za drugo predpremieri ali posebno projekcijo Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu ter spodnji postaji tirne vzpenjače (blagajne so odprte vsak dan od 10. ure dalje) ali na mestu nakupa za vračilo kupnine do vključno 24. avgusta 2020. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.