Danes je blagajna odprta od 16:00 do 20:00 (odpre se čez 13:27).
FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd

Zaradi slabega vremena je bila projekcija filma TIHO DEKLE odpovedana. Film si lahko ogledate danes, 20. 7., ob 21. uri, na nadomestni projekciji v Kinodvoru (opozorilo: število sedežev je omejeno).

Vstopnice za nadomestno projekcijo so na voljo pri blagajni Kinodvora do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: dvorana Kinodvora ima 188 sedežev, dvorišče Ljubljanskega gradu pa 960). Blagajna Kinodvora se odpre ob 9. uri; za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo pol ure pred začetkom projekcije.

Vstopnice odpadle projekcije lahko zamenjate za vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače ali za vračilo kupnine na mestu nakupa do vključno 22. avgusta 2023. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

FILM POD ZVEZDAMI

Letni kino na Ljubljanskem gradu. Od 13. julija do 5. avgusta 2023.

Tiho dekle An Cailín Ciúin

Colm Bairéad

Tiho presunljiva, rahločutna pripoved o odraščanju, ki skozi oči mlade protagonistke raziskuje vprašanja družine, osamljenosti in žalovanja. Film, posnet v redko slišanem irskem jeziku, je navdušil tako gledalce kot kritike ter prejel številna priznanja, vključno z veliko nagrado v sekciji Generacija Kplus v Berlinu in nominacijo za oskarja za najboljši mednarodni celovečerec.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.