Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:00 (za danes zaprto).
Film Jaz in moj muc Ru in Mednarodna razstava mačk

Film Jaz in moj muc Ru in Mednarodna razstava mačk

S kinovstopnico do cenejšega ogleda razstave ali cenejši ogled filma z vstopnico razstave mačk.

13. maja prihaja na spored Kinodvora družinski film Jaz in moj muc Ru. 13. in 14. maja pa v Hali Tivoli poteka tudi Mednarodna razstava mačk. Tako na razstavi kot v filmu bodo otroci izvedeli več o mačji naravi in skrbi za mačke.

S kinovstopnico filma Jaz in moj muc Ru si lahko razstavo ogledate po znižani ceni 3€ in obratno, če pri blagajni Kinodvora predložite račun z razstave, si lahko film ogledate po enaki znižani ceni 3€, in sicer kadarkoli v času rednega predvajanja filma.

Film Jaz in moj muc Ru bo na sporedu ob sobotah in nedeljah do druge polovice junija, spored pa je objavljen ob ponedeljkih dopoldan. Film bo predvajan v francoščini s slovenskimi podnapisi. Za otroke, ki še ne berejo podnapisov, priporočamo ogled filma 13. maja in 20. maja ob 16. uri, ko bo z nami pripovedovalka Katja Preša, ki bo film v živo intepretirala v slovenščini. Vstopnice so že v prodaji.

 

Jaz in moj muc Ru Mon chat et moi - La grande aventure de Rroû

Guillaume Maidatchevsky

Velika mačja dogodivščina.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.