Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:30 (odpre se čez 01:14).
Festival Animateka letos na spletu

Festival Animateka letos na spletu

17. izvedba Mednarodnega festivala animiranega filma Animateka bo od 30. novembra do 9. decembra 2020 potekala izključno na spletu. Objavljen je celoten program festivala – preverite, kaj vse si bo možno ogledati, in z nakupom “vstopnic” podprite festival.

Tudi letos je program izjemno raznovrsten in bogat: v različnih sekcijah festivala bo na ogled 7 celovečernih filmov in 252 kratkih animiranih filmov. V sekcijah glavni tekmovalni program, tekmovalni program mladi talenti Evrope in Slonov tekmovalni program bodo kot vsako leto filmom podelili nagrade. Še posebej zanimiv bo Svetovni jagodni izbor, v sodelovanju s festivalom Kinotrip pa že tretjo leto zapored predstavljajo tudi Kinotripov svetovni jagodni izbor. Vse informacije o filmih najdete na uradni spletni strani festivala. Vstopnice gredo v prodajo v sredo, 25. novembra.

Festival bo na ogled na preizkušeni spletni platformi Eventive, prav tako pa se bodo tudi “na daljavo” potrudili vzpostaviti vsakoletno posebno animatečno vzdušje. Vabljeni, da festival spremljate tudi na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Za pripravo na festival vabimo k ogledu napovednika:

torek, 10. 11. 2020

Festival Animateka: spletne šolske projekcije

Vstopite v čarobni svet animacije. Samo med 30. 11. in 9. 12. je Animateka na voljo prek spleta tudi za dijake, učence in predšolske otroke. Spremljevalna gradiva za učitelje in dejavnosti za mlade gledalce.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.