Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:00 (odprto še 04:28, tel: 01 239 22 17).
Brezplačen ogled filma To so gadi

Brezplačen ogled filma To so gadi

V sklopu slovenskega tedna filma, 12. novembra ob 14:30, vabljeni na brezplačen ogled priljubljene in še vedno huronsko zabavne slovenske klasike To so gadi

V letošnjem letu praznujemo 100. obletnico rojstva Franceta Štiglica, zato s podporo Slovenskega filmskega centra v tednu od 11. do 15. novembra potekajo brezplačne aktivnosti za učence in dijake po vsej Sloveniji. Brezplačna projekcija filma To so gadi bo na sporedu 12. novembra ob 14:30.

Film To so gadi je brezčasna komedija z mestnega obrobja, v kateri pod režijsko taktirko Jožeta Bevca blestijo Radko Polič, Dare Valič, Majda Potokar, Bert Sotlar, Boris Cavazza in drugi. Film je eden najbolj priljubljenih in gledanih slovenskih filmov vseh časov. Več o vsebini: https://www.film-center.si/sl/film-v-sloveniji/filmi/569/to-so-gadi/

Šolske skupine se za ogled lahko prijavite na solski@kinodvor.org.
Dijaki, študentje in drugi obiskovalci pa vabljeni tudi posamično. Brezplačno vstopnico lahko prevzamete pol ure pred predstavo na blagajni (dokler vstopnice ne poidejo).

 

 

To so gadi To so gadi

Jože Bevc

Ena najbolj priljubljenih slovenskih komedij.

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.

Aktualno

Dnevnik Diane Budisavljević Dnevnik Diane Budisavljević

Dana Budisavljević

sobota, 22. 02. 2020 / 16:00 / Mala dvorana

Dolgo zamolčana zgodba o ženski, ki je med drugo svetovno vojno iz ustaških taborišč rešila na tisoče otrok. Zgodba o najboljših ljudeh v najslabših časih. Veliki zmagovalec Puljskega filmskega festivala, kjer so ga gledalci sprejeli s stoječimi ovacijami.

Nenavaden teden s Tesso Mijn bijzonder rare week met Tess

Steven Wouterlood

sobota, 22. 02. 2020 / 17:00 / Dvorana

Topla zgodba o odraščanju in prijateljstvu je posneta po istoimenskem romanu Anne Woltz, ki je preveden tudi v slovenščino. Letošnji nominiranec za nagrada mladega filmskega občinstva Evropske filmske akademije 2020.

Mleko Héraðið

Grímur Hákonarson

sobota, 22. 02. 2020 / 19:00 / Dvorana

Zmagovalec predlanskega Liffa Grímur Hákonarson (Ovna) se vrača z navdihujočo zgodbo o neodvisni in pogumni ženski, ki se postavi po robu izkoriščevalski lokalni zadrugi.