Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:30 (odprto še 04:33, tel: 01 239 22 17).
Brezplačen ogled filma To so gadi

Brezplačen ogled filma To so gadi

V sklopu slovenskega tedna filma, 12. novembra ob 14:30, vabljeni na brezplačen ogled priljubljene in še vedno huronsko zabavne slovenske klasike To so gadi

V letošnjem letu praznujemo 100. obletnico rojstva Franceta Štiglica, zato s podporo Slovenskega filmskega centra v tednu od 11. do 15. novembra potekajo brezplačne aktivnosti za učence in dijake po vsej Sloveniji. Brezplačna projekcija filma To so gadi bo na sporedu 12. novembra ob 14:30.

Film To so gadi je brezčasna komedija z mestnega obrobja, v kateri pod režijsko taktirko Jožeta Bevca blestijo Radko Polič, Dare Valič, Majda Potokar, Bert Sotlar, Boris Cavazza in drugi. Film je eden najbolj priljubljenih in gledanih slovenskih filmov vseh časov. Več o vsebini: https://www.film-center.si/sl/film-v-sloveniji/filmi/569/to-so-gadi/

Šolske skupine se za ogled lahko prijavite na solski@kinodvor.org.
Dijaki, študentje in drugi obiskovalci pa vabljeni tudi posamično. Brezplačno vstopnico lahko prevzamete pol ure pred predstavo na blagajni (dokler vstopnice ne poidejo).

 

 

To so gadi To so gadi

Jože Bevc

Ena najbolj priljubljenih slovenskih komedij.

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.

Aktualno

LIFFe / Panorama

Dnevnik Diane Budisavljević Dnevnik Diane Budisavljević

Dana Budisavljević

četrtek, 14. 11. 2019 / 17:00 / Dvorana

Igrano-dokumentarni film o neverjetni reševalni akciji otrok, ki se je med drugo svetovno vojno dogajala v Zagrebu. Veliki zmagovalec letošnjega puljskega festivala, ki je iz arene odnesel kar šest nagrad.

Pritisk Push

Fredrik Gertten

četrtek, 14. 11. 2019 / 18:15 / Mala dvorana

Pronicljiv uvid v mehanizem globalne stanovanjske krize odgovarja na vprašanje, zakaj si kar naenkrat ne moremo več privoščiti življenja v lastnem mestu, kdo našim skupnostim krade dušo in kaj lahko storimo, da si mesto priborimo nazaj.

LIFFe / Perspektive

Razbijalka sistema Systemsprenger

Nora Fingscheidt

četrtek, 14. 11. 2019 / 19:15 / Dvorana

Pretresljiv prikaz nezmožnosti prilagoditve devetletne deklice z vedenjsko motnjo, prežet z neprizanesljivo šokantnostjo in toplo človečnostjo.