Danes je blagajna odprta od 14:40 do 21:00 (odprto še 01:07, tel: 01 239 22 17).

Upokojeni, oboroženi, nevarni RED

Robert Schwentke / ZDA / 2010 / 111 min / angleščina

režija: Robert Schwentke, igrajo: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Morgan Freeman, distribucija v Sloveniji: Blitz Film & Video Distribution

 

IMDb Uradna stran

V eksplozivni akcijski komediji z oskarjevsko zasedbo morajo stari mački (in en ruski agent) znova v akcijo! Frank je nekdanji tajni agent Cie, ki te dni živi mirno, odmaknjeno življenje … dokler se na vratih ne pojavi poklicna morilska enota z misijo: ubiti Franka. Nekdanji agent mora ponovno zbrati staro ekipo – Joeja, Marvina in Victorio. Njihova misija: odkriti in likvidirati naročnika umora.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

torek, 07. 05. 2024 / 19:45 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic. 

Izzivalci Challengers

Luca Guadagnino

torek, 07. 05. 2024 / 21:00 / Dvorana

Težko pričakovani novi film Luce Guadagnina (Pokliči me po svojem imenu, Nemirna obala) je zabavna, seksi in kinetična pripoved o zapletenem ljubezenskem trikotniku, postavljena v tekmovalni svet profesionalnega tenisa.

Fant in čaplja Kimitachi wa do ikiru ka

Hayao Miyazaki

sreda, 08. 05. 2024 / 13:00 / Dvorana

Veliki Hayao Miyazaki se vrača z globoko osebno, avtobiografsko navdahnjeno fantazijo o življenju, smrti in ustvarjanju. Film, poln dih jemajoče lepote, nagajivega humorja in nežne melanholije, je prejel letošnjega oskarja za najboljši animirani celovečerec.