Danes je blagajna odprta od 15:15 do 21:30 (odprto še 03:42, tel: 01 239 22 17).
80s Kinotripova premiera Pokliči me po svojem imenu

80s Kinotripova premiera Pokliči me po svojem imenu

Premiera se je odvila pred razprodano dvorano, v soju vrtnih lučk s sladkimi breskvicami. Javnosti pa se je predstavila tudi nova skupina Kinotripovcev, ki že pripravlja 3. festival Kinotrip.

V sredo zvečer, 31. januarja, se je odvila Kinotripova premiera težko pričakovanega filma Pokliči me po svojem imenu. Film se letos poteguje za oskarja v kar štirih kategorijah, nagrado pa mu je na 28. Liffu podelila tudi Kinotripova mladinska žirija.

Super začetek Kinotripovega filmskega leta. 🌟

Še preden pa smo se prepustili filmski ljubezni in vzdušju italijanskega poletja, se je javnosti predstavila nova skupina Kinotripovcev. Ta je v roke prevzela Kinotripovo štafeto in z njo v roki zdaj kotalka vse do 3. filmskega festivala Kinotrip, ki se bo v Kinodvoru odvil konec marca.

Filmu je sledilo Kinotripovo druženje, tokrat tematsko obarvano s sladkimi breskvicami, vrtnimi lučkami, retro srajcami in 80s ritmi. 🍑

Fotografije

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation

Genndy Tartakovsky

nedelja, 19. 08. 2018 / 16:15 / Dvorana

Komedijo poletja predvajamo v originalni različici s slovenskimi podnapisi.

Grace Jones Grace Jones: Bloodlight and Bami

Sophie Fiennes

nedelja, 19. 08. 2018 / 18:30 / Mala dvorana

Po filmskih izletih s Slavojem Žižkom (Perverznežev filmski vodnik, Perverznežev vodnik po ideologiji) nas Sophie Fiennes odpelje na ekscentrično popotovanje s še eno popkulturno ikono.

Dvojni ljubimec L'amant double

François Ozon

nedelja, 19. 08. 2018 / 19:00 / Dvorana

Mladenka se zaljubi v svojega psihoanalitika, si z njim ustvari dom, a stvari se zapletejo, ko odkrije, da ji ljubimec prikriva del svoje identitete. Erotični psihotriler Françoisa Ozona, svobodno prirejen po romanu Joyce Carol Oates.