Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:30 (odpre se čez 03:55).
4. Kinotrip: Tretji festivalski dan

4. Kinotrip: Tretji festivalski dan

V soboto, 30. marca, smo skozi plamene življenja in silovit glasbeni upor pripotovali na zaključek 4. filmskega festivala Kinotrip. Hvala vsem, ki ste bili z nami! Se vidimo kmalu spet v kinu. Naj vas film odpelje! Oglej si foto in video utrinke.

Tretji dan se je začel pozno popoldne s filmom Divje življenje, ki nas je popeljal na začetek šestdesetih let, v majhno mestece na severu ZDA, v prave plamene življenja. Nadaljevali smo za zaključno projekcijo festivala, na kateri smo si ogledali film Ritem udarcev in z njim odpotovali na silovito glasbeno doživetje. Še pred filmom pa je mlada ekipa 4. festivala Kinotrip razglasila Kinotripovo nagrado občinstva in izžrebala tri srečne dobitnike enoletne članarine v Klubu Kinodvora. Več o nagradni igri – tukaj.

Hvala vsem, ki ste bili z nami – naj vas film odpelje!

Foto: Urška Boljkovac

Fotografije

nedelja, 10. 03. 2019

Foto & video utrinki 4. festivala Kinotrip

Kaj je dogajalo na 4. Kinotripu? Oglej si foto in video utrinke!

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

Drobižki 2 Minuscule - Les Mandibules du bout du monde

Hélène Giraud, Thomas Szabo

petek, 10. 07. 2020 / 10:00 / Dvorana

Pustolovščina v animiranem svetu žuželk.

Konje krast Ut og stjæle hester

Hans Petter Moland

petek, 10. 07. 2020 / 15:15 / Dvorana

Vizualno razkošna, v mogočno norveško divjino postavljena ekranizacija istoimenske uspešnice norveškega pisatelja Pera Pettersona raziskuje teme krivde, odgovornosti in tistih na videz nepomembnih dogodkov, ki za vedno zaznamujejo naša življenja.

Ema Ema

Pablo Larraín

petek, 10. 07. 2020 / 18:30 / Dvorana

Pablo Larraín prvič obrne pogled v mlado generacijo današnjega Čila in ustvari nepozaben portret plesalke reggaetona, ki se hoče svobodno gibati skozi svet. Film, poln fluorescentnih barv in energičnih urbanih ritmov, je zgodba o umetnosti, poželenju in sodobni družini.