Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:30 (odpre se čez 11:00).
4. Kinotrip: Tretji festivalski dan

4. Kinotrip: Tretji festivalski dan

V soboto, 30. marca, smo skozi plamene življenja in silovit glasbeni upor pripotovali na zaključek 4. filmskega festivala Kinotrip. Hvala vsem, ki ste bili z nami! Se vidimo kmalu spet v kinu. Naj vas film odpelje! Oglej si foto in video utrinke.

Tretji dan se je začel pozno popoldne s filmom Divje življenje, ki nas je popeljal na začetek šestdesetih let, v majhno mestece na severu ZDA, v prave plamene življenja. Nadaljevali smo za zaključno projekcijo festivala, na kateri smo si ogledali film Ritem udarcev in z njim odpotovali na silovito glasbeno doživetje. Še pred filmom pa je mlada ekipa 4. festivala Kinotrip razglasila Kinotripovo nagrado občinstva in izžrebala tri srečne dobitnike enoletne članarine v Klubu Kinodvora. Več o nagradni igri – tukaj.

Hvala vsem, ki ste bili z nami – naj vas film odpelje!

Foto: Urška Boljkovac

Fotografije

nedelja, 10. 03. 2019

Foto & video utrinki 4. festivala Kinotrip

Kaj je dogajalo na 4. Kinotripu? Oglej si foto in video utrinke!

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

FeKK VR kino: Sobe

petek, 23. 08. 2019

Vse od sedentizma (življenje večinoma na enem mestu) je človeštvo ustvarjalo zaprte in strogo urejene sobe. Te olajšajo zadovoljevanje človeških gonov in tako zagotavljajo podstat naše kulture. Sobe vas bodo posrkale v pet intimnih realnosti. Pripoved se antropološko posveča arhaičnim procesom sob in opazuje njihov dramatičen fizični razvoj.

Vzhodno od raja: Animacija (2019) Vzhodno od raja: Animacija (2019)

razno

petek, 23. 08. 2019 / 16:30 / Dvorana

Program kratkih filmov z Vzhoda.

Beli vran The White Crow

Ralph Fiennes

petek, 23. 08. 2019 / 19:00 / Dvorana

Biografska drama o ključnem trenutku v življenju mladega Rudolfa Nurejeva, ki jo britanski igralec Ralph Fiennes zrežira kot preplet globokega poklona velikemu baletniku in napetega trilerja iz obdobja hladne vojne.