Danes je blagajna odprta od 14:40 do 20:30 (za danes zaprto).
Zajtrk s Kinodvorom: Ljubljanski fruštek

Zajtrk s Kinodvorom: Ljubljanski fruštek

Nedeljsko matinejo z idejo za zajtrk vam od zdaj dostavljamo tudi na dom! Bine Volčič je pripravil recept za slasten Ljubljanski fruštek, po filmsko sestavino pa se odpravite kar na spletni.kinodvor.org. Naj vam tekne!

Sestavine
(za 4 osebe)

4 burger bombetke
4 jajca
50 g sveže sezonske solate
250 g kremnega sira
1 čebula
1 strok česna
12 rezin slanine
sol
poper
oljčno olje
svež drobnjak

Priprava: Drobno sesekljamo čebulo in jo prepražimo na oljčnem olju. Dodamo sesekljan česen in premešamo, nato pa odstavimo in ohladimo. Vse skupaj vmešamo v kremni sir in primešamo še drobno narezan drobnjak, solimo in popramo po okusu. Nato v vreli vodi z malenkost kisa spoširamo jajca, na vroči ponvi pa opečemo slanino in polovice bombetk.

Sestava: Na spodnjo polovico bombetke naložimo kremni sir s čebulo, česnom in drobnjakom. V sredini pustimo luknjo, kamor damo poširano jajce. Čez položimo pečeno slanino in nežno okisano solatko ter zapremo z zgornjo polovico bombetke – Ljubljanski fruštek je pripravljen!

torek, 30. 03. 2021

Spletni Kinodvor

Za spletni ogled filmov in dogodkov smo skupaj z združenjem Art kino mreža Slovenije pripravili preprosto in varno spletno platformo. Ponudba spletnega Kinodvora se bo še razvijala in dopolnjevala, saj bomo z njo v času, ko bo ponovno mogoč obisk kina, omogočali dostop do filmskega programa vsem tistim, ki nas zaradi katerega koli razloga ne bodo mogli obiskati.

Zlodejeva jajca za velikonočni Zajtrk s Kinodvorom

Nedeljsko matinejo z idejo za zajtrk vam od zdaj dostavljamo tudi na dom! Tokrat je Boštjan Napotnik – Napo pripravil velikonočni recept za Zlodejeva (ali pač angelska) jajca, filmsko sestavino po lastnem izboru pa najdete na spletni.kinodvor.org. Naj vam tekne!

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.