Danes je blagajna odprta od 14:00 do 20:30 (odpre se čez 07:46).
Predstavitev: 1, 2, 3 ciné! Po francosko v kinu

Predstavitev: 1, 2, 3 ciné! Po francosko v kinu

Predstavitev projekta učenja francoščine ob filmih za profesorice in profesorje francoščine: 12. februarja ob 15. uri v Kinodvoru

V sodelovanju s Francoskim inštitutom / l’Institut français de Slovénie vas vabimo na predstavitev programa festivala 1, 2, 3 ciné! Po francosko v kinu / 1,2,3, ciné, festival du film francophone pour les scolaires, ki bo 12. februarja 2019 od 15. do 16. ure v Kinodvoru.

Obvezne prijave: do 5. februarja 2019 na e-naslov: marie-laure.canteloube@institutfrance.si.
Število mest na predstavitvi je omejeno.

Predstavili bomo izbor filmov in pedagoška gradiva v francoščini, ki so pripravljena prav z namenom poučevanja francoskega jezika na različnih stopnjah znanja. Predstavitev bomo zaključili s kratkim druženjem ob izbranem francoskem prigrizku in vinu.

********

Že zdaj načrtujte obisk festivala z učenci ali dijaki!
Festival 1, 2, 3 ciné! Po francosko v kinu / 1,2,3, ciné, festival du film francophone pour les scolaires se bo odvijal med 14. in 16. majem 2019 v Kinodvoru v Ljubljani, v Mestnem kinu Metropol v Celju in v Cineplexxu Maribor. Program je po dogovoru na voljo tudi v drugih kinematografih Art kino mreže Slovenije. Za večje skupine so možni tudi dodatni termini.

Več o festivalu in filmi v programu.

 

Program festivala 1, 2, 3 ciné! Po francosko v kinu - Festival du film francophone pour les scolaires

Vabljeni na festival za učence, dijake in vse, ki se učijo francoščino: med 14. in 16. majem 2019 v Kinodvoru in drugih kinih po Sloveniji

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.