Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:30 (odprto še 5 ur, tel: 01 239 22 17).
80s Kinotripova premiera Pokliči me po svojem imenu

80s Kinotripova premiera Pokliči me po svojem imenu

Premiera se je odvila pred razprodano dvorano, v soju vrtnih lučk s sladkimi breskvicami. Javnosti pa se je predstavila tudi nova skupina Kinotripovcev, ki že pripravlja 3. festival Kinotrip.

V sredo zvečer, 31. januarja, se je odvila Kinotripova premiera težko pričakovanega filma Pokliči me po svojem imenu. Film se letos poteguje za oskarja v kar štirih kategorijah, nagrado pa mu je na 28. Liffu podelila tudi Kinotripova mladinska žirija.

Super začetek Kinotripovega filmskega leta. 🌟

Še preden pa smo se prepustili filmski ljubezni in vzdušju italijanskega poletja, se je javnosti predstavila nova skupina Kinotripovcev. Ta je v roke prevzela Kinotripovo štafeto in z njo v roki zdaj kotalka vse do 3. filmskega festivala Kinotrip, ki se bo v Kinodvoru odvil konec marca.

Filmu je sledilo Kinotripovo druženje, tokrat tematsko obarvano s sladkimi breskvicami, vrtnimi lučkami, retro srajcami in 80s ritmi. 🍑

Fotografije

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

Odiseja L'odyssée

Jérôme Salle

sreda, 23. 05. 2018 / 15:00 / Dvorana

Epska oda znanstveni radovednosti in filmski dokumentaristiki prekrižari oceane in polovico stoletja v življenju slovitega raziskovalca in filmarja podvodnih svetov, Jacquesa Cousteauja.

LBJ LBJ

Rob Reiner

sreda, 23. 05. 2018 / 18:15 / Dvorana

Woody Harrelson v svoji večplastni upodobitvi kontroverznega ameriškega predsednika Lyndona Johnsona razkrije tako njegove izjemne pogajalske spretnosti kot osebne negotovosti. Film Roba Reinerja osvetljuje politikovo kariero v zgodnjih šestdesetih ter njegove pogosto spregledane dosežke, predvsem zgodovinski zakon o državljanskih pravicah.

Družinska zadeva Mia oikogeneiaki ypothesi

Angeliki Aristomenopoulou

sreda, 23. 05. 2018 / 19:30 / Mala dvorana

Intimen portret grške glasbene družine, ki jo povezuje ljubezen do glasbe.