Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:00 (odprto še 1 uro, tel: 01 239 22 17).
3. mednarodni filmski festival Kinotrip

3. mednarodni filmski festival Kinotrip

Označi si dneve na koledarju – festival se bo odvil med 28. in 31. marcem 2018!

Mednarodni filmski festival Kinotrip bo znova pripeljal izbrane filme za najrazličnejše filmske okuse. V štirih dneh se bodo odvrteli filmi različnih zvrsti, žanrov, vsebin, dolžin in držav sveta. Vsi pa bodo prikazovali zgodbe mladih in teme, ki so mladim pomembne. Filmski program festivala bodo izbrali mladi člani Kinotripovega filmskega kluba.

Poleg filmskega programa se bo odvil tudi pester spremljevalni program z zanimivimi uvodi in pogovori z gosti, razstavami, druženjem in zabavo ter predfestivalskimi delavnicami.

Da česa ne zamudiš, spremljaj Kinotripovo dogajanje na Facebooku in Instagramu ter se naroči na Kinotripove novice na kinotrip@kinodvor.org.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Aktualno

Druga stran upanja Toivon tuolla puolen

Aki Kaurismäki

nedelja, 18. 02. 2018 / 19:00 / Dvorana

Finski velemojster absurdnega humorja Aki Kaurismäki (Le Havre) z zgodbo o nepričakovanem prijateljstvu med sirskim beguncem in finskim gostincem zada še en duhovit udarec neusmiljeni birokraciji, s katero sodobna Evropa sprejema prosilce za azil. Srebrni medved za najboljšo režijo na Berlinalu.

Demokracija Democracy – Im Rausch der Daten

David Bernet

nedelja, 18. 02. 2018 / 20:00 / Mala dvorana

Kako evropske državljane zaščititi pred zlorabo njihovih osebnih podatkov v komercialne namene? Demokracija nas popelje v zakulisje evropskega zakonodajnega postopka: od prvega osnutka, preko rekordnih (skoraj štiri tisoč!) predlaganih sprememb, pa vse do novega zakona o varstvu podatkov.

Trije plakati pred mestom Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Martin McDonagh

nedelja, 18. 02. 2018 / 21:00 / Dvorana

Irski režiser Martin McDonagh (Morilca na kolektivca) s kot oglje črno tragikomedijo in veličastno Frances McDormand v glavni vlogi zaorje v drobovje “small-town” Amerike. Najboljši scenarij v Benetkah, štiri nagrade zlati globus in sedem nominacij za oskarja.