Danes je blagajna odprta od 15:45 do 20:45 (odprto še 01:16, tel: 01 239 22 17).
Znižana cena vstopnice za tehtnice!

Znižana cena vstopnice za tehtnice!

Za vse, ki ste po horoskopu tehtnica, cena vstopnice 3,80 €.

Vsi, ki ste po horoskopu tehtnica (rojeni med 24.9.in 23.10), si lahko ob predložiti osebnega dokumenta film Dobri šef ogledate po znižani ceni vstopnice 3,80€.

Filmski horoskop za tehtnice:

Pred vami so pomembni dnevi, saj 17. avgusta na spored prihaja film Dobri šef. V teh dneh boste našli čas za druženje in obisk Kinodvora. Znali boste poskrbeti tudi za druge. Vabilo v kino boste poslali ob najprimernejšem trenutku, tema kinodvorane pa vam bo pomagala do ostrega pogleda, odprtega srca in zbranih misli. Oblikovali boste samosvojo interpretacijo filma in kasnejša debata v Kavarni vas bo utrdila v prepričanju, da ste vse podrobnosti projekcije postavili na svoje mesto. Kljub temu se ne ustrašite čustev, ki vas bodo obhajala še dolgo po prihodu domov. Pripravljeni ste.

 

Dobri šef El buen patrón

Fernando León de Aranoa

Javier Bardem blesti kot »dobri šef« v trpki, a nadvse zabavni tovarniški satiri o sodobnih delovnih razmerjih. Šest nagrad goya, med njimi za najboljšega igralca, režijo in film.

Premiera filma Dobri šef na Kinodvorišču

Po razprodani premierni projekcij filma Dobri šef smo spoznavali delovanje kina in kino rekvizitov z ugibanjem njihove teže.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.