Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:30 (odpre se čez 39 minut).
Živahna premiera Binti

Živahna premiera Binti

Navdušeni obiskovalci so se slikali z režiserko, podpisala jim je tudi knjižice. Vabljeni k ogledu posnetka pogovora z režiserko.

Režiserka filma Binti, Frederike Migom, se je po premierni projekciji pogovarjala  z angažiranim in radovednim mladim občinstvom v Kinodvoru. Sledilo je fotografiranje, podpisovanje avtogramov in pogostitev s picami. Zakaj pice? Ker je to najljubša jed glavne igralke filma, Bebel.

Z nami so bili tudi slovenski filmski ustvarjalci, ki so se po filmu srečali z režiserko in izmenjali izkušnje o snemanjih filmov za otroke.

Premiera je bila del 25. mednarodnega festivala sodobnih umetnosti – Mesto žensk.

Fotografije

Video vsebine

Binti Binti

Frederike Migom

Vlogerka Binti in njen prijatelj Elias načrtujeta akcijo, s katero bosta rešila prihodnost.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Deček in svet O Menino e o Mundo

Alê Abreu

torek, 07. 07. 2020 / 10:00 / Dvorana

Igriv in likovno domišljeni animirani film o dečkovem pogledu na moderni svet.

Kubanskih pet Wasp Network

Olivier Assayas

torek, 07. 07. 2020 / 18:15 / Dvorana

Začetek devetdesetih. Skupina Kubancev, ki živijo v Miamiju, ustanovi vohunsko mrežo. Njihova misija: infiltracija v proticastrovske organizacije, odgovorne za teroristične napade na otoku …

Konje krast Ut og stjæle hester

Hans Petter Moland

torek, 07. 07. 2020 / 21:30 / Kinodvorišče

Vizualno razkošna, v mogočno norveško divjino postavljena ekranizacija istoimenske uspešnice norveškega pisatelja Pera Pettersona raziskuje teme krivde, odgovornosti in tistih na videz nepomembnih dogodkov, ki za vedno zaznamujejo naša življenja.