Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:00 (odprto še 02:21, tel: 01 239 22 17).
Živahna premiera Binti

Živahna premiera Binti

Navdušeni obiskovalci so se slikali z režiserko, podpisala jim je tudi knjižice. Vabljeni k ogledu posnetka pogovora z režiserko.

Režiserka filma Binti, Frederike Migom, se je po premierni projekciji pogovarjala  z angažiranim in radovednim mladim občinstvom v Kinodvoru. Sledilo je fotografiranje, podpisovanje avtogramov in pogostitev s picami. Zakaj pice? Ker je to najljubša jed glavne igralke filma, Bebel.

Z nami so bili tudi slovenski filmski ustvarjalci, ki so se po filmu srečali z režiserko in izmenjali izkušnje o snemanjih filmov za otroke.

Premiera je bila del 25. mednarodnega festivala sodobnih umetnosti – Mesto žensk.

Fotografije

Video vsebine

Binti Binti

Frederike Migom

Vlogerka Binti in njen prijatelj Elias načrtujeta akcijo, s katero bosta rešila prihodnost.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Pavarotti Pavarotti

Ron Howard

petek, 18. 10. 2019 / 16:30 / Dvorana

Presunljiv portret legendarnega tenorja in enega najbolj priljubljenih opernih pevcev vseh časov. V biografskem dokumentarcu Rona Howarda (The Beatles: Osem dni na teden) se ikonični nastopi, s katerimi se je Pavarotti zapisal v zgodovino, prepletajo z intimnimi pogovori in še nikoli videnimi posnetki.

Pritisk Push

Fredrik Gertten

petek, 18. 10. 2019 / 18:00 / Mala dvorana

Pronicljiv uvid v mehanizem globalne stanovanjske krize odgovarja na vprašanje, zakaj si kar naenkrat ne moremo več privoščiti življenja v lastnem mestu, kdo našim skupnostim krade dušo in kaj lahko storimo, da si mesto priborimo nazaj.

Deževen dan v New Yorku A Rainy Day in New York

Woody Allen

petek, 18. 10. 2019 / 19:00 / Dvorana

Ljubezenska pustolovščina Woodyja Allena, ki se odigra na romantičnem ozadju deževnega New Yorka.