Danes je blagajna odprta od 13:20 do 22:15 (odprto še 04:31, tel: 01 239 22 17).
Z Lune v kino in nazaj

Z Lune v kino in nazaj

Obiskovalci razstave Človek na Luni v Tehniškem muzeju Slovenije si boste lahko film 100 kilogramov do zvezd ogledali po klubski ceni 3 evre. Za gledalce filma 100 kilogramov do zvezd pa do konca septembra velja ugodnejši nakup vstopnice za razstavo Človek na Luni.

V Kinodvoru smo v sodelovanju s Tehniškim muzejem Slovenije pripravili posebno ponudbo za gledalce filma 100 kilogramov do zvezd in obiskovalce razstave Človek na Luni.

Gledalci filma 100 kilogramov do zvezd lahko do konca septembra s Kinodvorovo vstopnico za omenjeni film koristite popust pri nakupu vstopnice za razstavo Človek na Luni v Tehniškem muzeju Slovenije. Več o razstavi na povezavi – tukaj.

Obiskovalci razstave Človek na Luni pa lahko koristite popust pri nakupu vstopnice za ogled filma 100 kilogramov do zvezd v Kinodvoru. Film bo na sporedu med 24. avgustom in 8. septembrom v izbranih terminih. Spored projekcij na povezavi – tukaj.

Cena vstopnice za ogled razstave Človek na Luni s popustom: 3 evre (otroci) in 5 evrov (odrasli).
Cena vstopnice za ogled filma 100 kilogramov do zvezd s popustom: 3 evre (otroci in odrasli).

 

torek, 06. 08. 2019

Astronomska premiera filma 100 kilogramov do zvezd

V soboto, 24. avgusta ob 16. uri, se nam bodo na premieri filma pridružili astronomi, ogledu filma sledi raketna delavnica.

100 kilogramov do zvezd 100 kilos d'étoiles

Marie-Sophie Chambon

Sočuten film, ki odraščajoče opogumi za pobeg pred družbenimi normami, da lahko sledijo svojim sanjam, vse tja do občutka breztežnosti.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.