Danes je blagajna odprta od 14:45 do 21:00 (odpre se čez 08:43).
Predvpis v novo sezono Filmskih srečanj ob kavi

Predvpis v novo sezono Filmskih srečanj ob kavi

Predvpis za abonente Filmskih srečanj ob kavi od 29. maja 2019 je zaključen. Še prosta mesta v Popoldanskem abonmaju (srede ob 15. uri).

Predvpis za obstoječe abonente v novo sezono Filmskih srečanj ob kavi za leto 2019/ 2020 je zaključen.

Obstoječi abonenti se lahko vpišete v novo sezono Popoldanskega abonmaja na blagajni Kinodvora. Za vpis potrebujete prijavnico, ki jo dobite na blagajni. Lahko pa jo izpolnite tudi vnaprej (prijavnica).

Blagajna bo v sredo 29. maja odprta od 10. ure naprej, druge dni pa uro pred prvo predstavo (spored predstav). Rezervacije in vpis v abonma po telefonu ali e-pošti niso mogoči.

Cena abonmaja je 35 evrov, za člane abonmaja v pretekli sezoni in člane Kluba Kinodvor pa 30 evrov.
Predvpis je namenjen le obstoječim članom abonmaja. Na voljo je omejeno število predvpisnih mest.

Abonmajski program vključuje ogled filmov. Pogovori z gosti v Kavarni so spremljevalna dejavnosti, ki jo zaradi prostorske omejitve lahko nudimo le omejenemu številu obiskovalcev. V ceno vstopnice sta vključena brezplačna kava ali čaj. Vpis v abonma v pretekli sezoni ne zagotavlja sedeža pri vpisu v novi sezoni.

Program Filmskih srečanj ob kavi 2019/2020 bo objavljen v septembru 2019 (najkasneje do 16. 9. 2019).

Jesenski termin za vpis
O vpisu v jesenskem terminu, ko se bodo lahko vpisali tudi novi abonenti, vas bomo obvestili naknadno na spletni strani Kinodvora in v Kinonovičniku. Predvidoma bo potekal v drugi polovici septembra.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Aktualno

Prekla Dilda

Kantemir Balagov

četrtek, 27. 02. 2020 / 15:45 / Dvorana

Pretresljiva in čudovito posneta zgodba o dveh mladih ženskah, ki iščeta smisel in upanje v ruševinah povojnega Leningrada.

Dnevnik Diane Budisavljević Dnevnik Diane Budisavljević

Dana Budisavljević

četrtek, 27. 02. 2020 / 17:30 / Mala dvorana

Dolgo zamolčana zgodba o ženski, ki je med drugo svetovno vojno iz ustaških taborišč rešila na tisoče otrok. Zgodba o najboljših ljudeh v najslabših časih. Veliki zmagovalec Puljskega filmskega festivala, kjer so ga gledalci sprejeli s stoječimi ovacijami.

Dodatna projekcija

Judy Judy

Rupert Goold

četrtek, 27. 02. 2020 / 18:30 / Dvorana

Pozimi leta 1968 Judy Garland prispe v London, da bi nastopila na seriji razprodanih koncertov v klubu The Talk of the Town. Od njenega nastopa v Čarovniku iz Oza, ki jo je izstrelil med največje zvezde šovbiznisa, je minilo že trideset let … Upodobitev legendarne igralke in pevke je Renée Zellweger poleg kritiške hvale prinesla zlati globus in oskarja za glavno žensko vlogo.