Danes je blagajna odprta od 15:15 do 21:00 (odpre se čez 06:37).
Tehnična podpora pri uporabi spletnega Kinodvora

Tehnična podpora pri uporabi spletnega Kinodvora

Za vsa vprašanja so vam na voljo naši mojstri vsak delovnik od 14. do 17. ure na telefonski številki 01 239 22 17 ali preko elektronske pošte blagajna@kinodvor.org.

Če pa ste »sam svoj mojster«, lahko najdete navodila, ki vam bodo pomagala pri lažji orientaciji po spletnem mestu za ogled filma in pogovora tukaj. V navodilih se lahko seznanite z uporabo vseh funkcij, ki jih spletno mesto omogoča za bolj kakovostno izkušnjo ogleda.

Kinovodar – z veseljem rešimo vsako zagato, saj s filmom življenje postane bogato.

Prijeten ogled.

Gospodična Marx Miss Marx

Susanna Nicchiarelli

Zgodba o Eleanor Marx, neomajni borki za delavske in ženske pravice, v zasebnem življenju pa ujetnici toksičnega ljubezenskega razmerja, je brezčasna zgodba o kompleksni in moderni ženski, razpeti med razum in strasti.

Padati Falling

Viggo Mortensen

Režijski prvenec igralca Vigga Mortensena je intimna drama o zapletenem razmerju med sinom in starajočim se očetom; zgodba o izgubi, spominih in odpuščanju.

Prinčevo potovanje Le voyage du prince

Jean-François Laguionie, Xavier Picard

Fantastična pripoved o prijateljstvu med dvanajstletnim Tomom in princem iz oddaljene dežele, ki ob njunem odkrivanju raznolikih čudes izriše, kako pomembno je sobivanje s pisanim svetom, ki nas obdaja.

Sin Sin

Ines Tanović

Globoko osebni film Ines Tanović je zgodba o generaciji, ujeti med pričakovanja staršev in pasti odraščanja v tranzicijskem Sarajevu.

Greta I Am Greta

Nathan Grossman

Eno leto v življenju mlade podnebne aktivistke Grete Thunberg: od prve samotne stavke pred švedskim parlamentom do vzpona med globalne ikone.

Rocca spreminja svet Rocca verändert die Welt

Katja Benrath

Sodobna, astronavtsko razigrana različica legendarne Pike Nogavičke je film, poln humorja in akcije, ki skozi družbenokritično lečo optimistično poudarja vrednote prijateljstva, medsebojnega spoštovanja, zaupanja in odgovornosti.

Izbrisati zgodovino Effacer l'historique

Gustave Kervern, Benoît Delépine

Huronsko smešna, nadvse aktualna in odločno analogna satira o digitalni dobi v režiji francoskih mojstrov absurda Benoîta Delépina in Gustava Kerverna (Mammuth).

Helmut Newton: lepe in poredne Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Gero von Boehm

Dokumentarni portret kontroverznega mojstra modne fotografije Helmuta Newtona, ki si je s provokativnim upodabljanjem žensk prislužil kultni status in mednarodno razpoznavnost, a tudi številne očitke o mizoginiji in šovinizmu.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.