Danes je blagajna odprta od 14:00 do 21:00 (za danes zaprto).
Spremljevalni program 6. festivala Kinotrip

Spremljevalni program 6. festivala Kinotrip

Kinotripov festivalski podkast, filmski pogovori z gosti, filmsko-kritiška delavnica in nagrada občinstva!

Kinotripanje – festivalski podkast
Festivalsko dogajanje bo letos prvič pospremil Kinotripov podkast! Pred mikrofonom se bodo znašli različni gosti. Ti bodo skupaj s Kinotripovci tripali na filme, kino in druge aktualne teme, ki trenutno navdihujejo mlade. Sveže in ušesom prijetno zašiljene epizode bodo ponudile tudi vpogled v festivalsko zakulisje. Novim epizodam lahko v času festivala prisluhnete na Kinodvorovi spletni strani.

Filmski pogovori z gosti
Tudi letos se obetajo pogovori s filmskimi gosti. S kom in kdaj se bomo pogovarjali, spremljaj na Kinodvorovi spletni strani ter na Kinotripovih Facebook in Instagram profilih.

Kinotripova nagrada občinstva
Oceni film in se poteguj za članstvo v Klubu Kinodvora!
Po končani projekciji oddaj glasovnico s svojo oceno filma. Režiserka ali režiser zmagovalnega filma bo prejel/a Kinotripovo nagrado občinstva. Nagrado pa si z glasovanjem lahko pridobiš tudi ti, saj bomo ob zaključni projekciji festivala izžrebali tri srečneže in jim podarili enoletno članarino v Klubu Kinodvora.


NA FESTIVALU TUDI:

Kinotripovi foto & video utrinki
Celotno dogajanje festivala Kinotrip bo skrbno beležila skupina uradnih mladih foto in video poročevalcev. Za vas bodo letos lovili utrinke dijaki s Srednje medijske in grafične šole Ljubljana. Njihova mentorja bosta profesorja Miha Golob in Justina Gračner Botonjić.

Delavnica: Ostrimo pogled na Kinotripu
Od 14. do 16. oktobra
Na filmsko-kritiški delavnici bomo gledali izbrane filme, ki jih bomo v sproščenem pogovoru po projekcijah prerešetali. Ob pomoči mentorice Maje Krajnc bomo pretresli ideje za prve zapise, ki jih bomo kasneje ob konstruktivnih komentarjih in smernicah oblikovali, premleli ter izpopolnili. Končni izdelki bodo objavljeni na festivalski spletni strani in na blogu Ostrenje pogleda, izbor tekstov pa v reviji KINO!. Več o delavnici in prijavah na ostrenje.pogleda@e-kino.si.
V sodelovanju z Društvom za širjenje filmske kulture KINO!

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.