Danes je blagajna odprta od 15:20 do 20:15 (za danes zaprto).
Spremljevalni program 5. festivala Kinotrip

Spremljevalni program 5. festivala Kinotrip

Izmenjevanje pogledov z mladimi filmarji, pogovori s filmskimi avtorji, nagrada občinstva in Kinotripova foto & video ekipa!

Zaradi prekinitve festivala po prvem dnevu 15. 10. 2020 v skladu z vladnimi ukrepi proti epidemiji se spremljevalni program ni izvedel v celoti.

V četrtek, 15. oktobra 2020, so se člani 5. Kinotripovega filmskega kluba preko Skypa pogovarjali z Leonie Krippendorff, režiserko filma Kokon in z Anaïs Barbeau-Lavalette, režiserko filma Boginja kresnic.

Nekaj festivalskih dogodkov je bilo izvedenih kasneje:

Projekcija videospotov, ki so nastali na predfestivalski delavnici snemanja videospotov, se je odvila v okviru spletne edicije 18. Luksuz festivala poceni filma v nedeljo, 22. 11. 2020. Več o dogodku tukaj.

Spletni projekciji filma Oboževanje je v četrtek, 18. 3. 2021, sledil pogovor članov 5. Kinotripovega filmskega kluba z režiserjem Fabricem du Welzem in direktorjem fotografije Manujem Dacossem. Več o dogodku tukaj.

***

NA FESTIVALU TUDI:

Kinotripovi foto & video utrinki
Enodnevno festivalsko dogajanje je zabeležila skupina uradnih mladih foto in video poročevalcev. Utrinke so lovili Luka Jerebica, Maks Šolinc, David Kos in Vita Marija Orehek s Srednje medijske in grafične šole Ljubljana. Njihova mentorja sta bila profesorja Miha Golob in Justina Gračner Botonjić. Foto in video galerijo si lahko ogledate tukaj.

četrtek, 03. 09. 2020

5. mednarodni filmski festival Kinotrip

Pet celovečercev, program kratkih filmov in utrinki spremljevalnega dogajanja. 5. festival Kinotrip se je odvil med 15. in 17. oktobrom 2020.

ponedeljek, 26. 10. 2020

Foto & video utrinki 5. festivala Kinotrip

Otvoritveni dan 5. filmskega festivala Kinotrip.

torek, 22. 09. 2020

Delavnica snemanja videospotov

Štiridnevna predfestivalska Kinotripova delavnica bo potekala 5., 7., 10. in 11. oktobra. Prijave zbiramo do četrtka, 1. oktobra.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.